Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Prăjitură cu Jumătăți de Caise
PRĂJITURĂ CU JUMĂTĂȚI DE CAISE
Ingrediente
Video prăjitura kinder cu ciocolată
- 200 g unt
- 200 g zahăr
- 4 ouă
- 1/2 linguriță amoniac
- 1/2 lămîie
- sare
- 1 lingură coniac
- 4 linguri de zahăr pudră
- 200 g făină
- 1/2 kg caise
Video prăjitura kinder cu ciocolată
Mod de preparare
Se freacă untul spumă, se adaugă zahărul și se
continuă operația.
Se adaugă gălbenușurile pe rînd, apoi albușurile
bătute spumă, sare, amoniacul stins cu zeama de
la jumătate de lămîie, coajă rasă de lămîie și se
omogenizează amestecul.
Se toarnă făina, în ploaie, se amestecă bine și se
pune aluatul într-o tavă unsă cu unt.
Se lasă în cuptorul fierbinte zece minute, apoi se
trage tava afara, se pun jumătățile de caise stropite
cu puțin coniac și se continuă coacerea încă o
jumătate de oră.
Se răcește prăjitura în tavă, se pudrează cu zahăr
farin și se taie pătrate mici, care se așază pe un platou.
Video prăjitura kinder cu ciocolată
Prăjitură cu Jumătăți de Caise
PRĂJITURĂ CU JUMĂTĂȚI DE CAISE
Ingrediente
Video prăjitura kinder cu ciocolată
- 200 g unt
- 200 g zahăr
- 4 ouă
- 1/2 linguriță amoniac
- 1/2 lămîie
- sare
- 1 lingură coniac
- 4 linguri de zahăr pudră
- 200 g făină
- 1/2 kg caise
Video prăjitura kinder cu ciocolată
Mod de preparare
Se freacă untul spumă, se adaugă zahărul și se
continuă operația.
Se adaugă gălbenușurile pe rînd, apoi albușurile
bătute spumă, sare, amoniacul stins cu zeama de
la jumătate de lămîie, coajă rasă de lămîie și se
omogenizează amestecul.
Se toarnă făina, în ploaie, se amestecă bine și se
pune aluatul într-o tavă unsă cu unt.
Se lasă în cuptorul fierbinte zece minute, apoi se
trage tava afara, se pun jumătățile de caise stropite
cu puțin coniac și se continuă coacerea încă o
jumătate de oră.
Se răcește prăjitura în tavă, se pudrează cu zahăr
farin și se taie pătrate mici, care se așază pe un platou.
Video prăjitura kinder cu ciocolată
Prăjitură cu Vișine din Aluat cu Lapte
PRĂJITURĂ CU VIȘINE DIN ALUAT CU LAPTE
Ingrediente
Video prăjitura kinder cu ciocolată
- 200 g margarină
- 200 ml lapte dulce
- 1 praf de copt
- 1/2 lămîie
- 400 g făină
- 300 g zahăr tos
- 2 linguri zahăr pudră
- 1/2 kg vișine
- 3 ouă
Video prăjitura kinder cu ciocolată
Mod de preparare
Se freacă spumă margarina, se adaugă zahărul
și se continuă operația, apoi se încorporează
gălbenușurile, pe rînd.
Se toarnă cîte puțin lapte dulce, adăugînd și cîte
o lingură de făină, pentru ca aluatul ca aluatul
șă nu se taie.
Se adaugă praful de copt stins cu zeamă de lămîie,
coaja de lămîie un praf de sare și albușurile bătute
spumă.
Aluatul trebuie să curgă.
Se toană într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu
făină și se coace la foc potrivit trei sferturi de oră.
După ce tava a rămas în cuptor zece minute la foc
moale, se trage afară, se pune fructele fără zeamă,
răspîndite pe toată suprafața prăjiturii și se continuă
coacerea.
Se răcește 20 de minute în tavă, se taie pătrate și se
servește rece, pudrată cu zahăr farin.
Video prăjitura kinder cu ciocolată
Prăjitură cu Vișine din Aluat cu Lapte
PRĂJITURĂ CU VIȘINE DIN ALUAT CU LAPTE
Ingrediente
Video prăjitura kinder cu ciocolată
- 200 g margarină
- 200 ml lapte dulce
- 1 praf de copt
- 1/2 lămîie
- 400 g făină
- 300 g zahăr tos
- 2 linguri zahăr pudră
- 1/2 kg vișine
- 3 ouă
Video prăjitura kinder cu ciocolată
Mod de preparare
Se freacă spumă margarina, se adaugă zahărul
și se continuă operația, apoi se încorporează
gălbenușurile, pe rînd.
Se toarnă cîte puțin lapte dulce, adăugînd și cîte
o lingură de făină, pentru ca aluatul ca aluatul
șă nu se taie.
Se adaugă praful de copt stins cu zeamă de lămîie,
coaja de lămîie un praf de sare și albușurile bătute
spumă.
Aluatul trebuie să curgă.
Se toană într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu
făină și se coace la foc potrivit trei sferturi de oră.
După ce tava a rămas în cuptor zece minute la foc
moale, se trage afară, se pune fructele fără zeamă,
răspîndite pe toată suprafața prăjiturii și se continuă
coacerea.
Se răcește 20 de minute în tavă, se taie pătrate și se
servește rece, pudrată cu zahăr farin.
Video prăjitura kinder cu ciocolată
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții