Cremă de Ciocolată cu Lapte Praf



CREMĂ DE CIOCOLATĂ CU LAPTE PRAF


Ingrediente

- 200 g lapte praf
- 200 g zahăr tos
- 100 ml apă
- 100 g unt
- 10 nuci tocate
- 3 linguri de cacao


Mod de preparare

Se cerne laptele praf împreună cu cacao într-o
cratiță emailată, se omogenizează și se amestecă
cu un sirop din zahăr și apă, fiert la foc mic.
Siropul se toarnă fierbinte peste amestecul de
lapte și cacao, se amestecă încet ca să se încorporeze
bine în compoziție, apoi se adaugă untul, continuînd
operația.
Se pun nucile tocate mărunt și se lasă crema să se
răcească.
Se folosește pentru umplut torturi, prăjituri sau
fursecuri, dar se servește și simplă, acoperită cu
frișcă proaspătă.


Cremă de Ciocolată cu Lapte Praf



CREMĂ DE CIOCOLATĂ CU LAPTE PRAF


Ingrediente

- 200 g lapte praf
- 200 g zahăr tos
- 100 ml apă
- 100 g unt
- 10 nuci tocate
- 3 linguri de cacao


Mod de preparare

Se cerne laptele praf împreună cu cacao într-o
cratiță emailată, se omogenizează și se amestecă
cu un sirop din zahăr și apă, fiert la foc mic.
Siropul se toarnă fierbinte peste amestecul de
lapte și cacao, se amestecă încet ca să se încorporeze
bine în compoziție, apoi se adaugă untul, continuînd
operația.
Se pun nucile tocate mărunt și se lasă crema să se
răcească.
Se folosește pentru umplut torturi, prăjituri sau
fursecuri, dar se servește și simplă, acoperită cu
frișcă proaspătă.


Cremă de Ciocolată



CREMĂ DE CIOCOLATĂ


Ingrediente

- 200 g unt
- 200 g zahăr pudră
- 100 g ciocolată
- 1 ceașcă de lapte dulce
- 200 g frișcă


Mod de preparare

Se freacă untul cu zahărul cremă spumoasă,
se adaugă ciocolata dizolvată și îngroșată cu
o ceașcă de lapte pe foc mic, amestecînd
repede, ca să nu se taie crema.
Cînd crema s-a omogenizat, se adaugă frișca
și se încorporează ușor.
Se ține la rece și se servește în cupe adînci,
cu pișcoturi pentru șampanie, așezate pe margine.



Cremă de Ciocolată



CREMĂ DE CIOCOLATĂ


Ingrediente

- 200 g unt
- 200 g zahăr pudră
- 100 g ciocolată
- 1 ceașcă de lapte dulce
- 200 g frișcă


Mod de preparare

Se freacă untul cu zahărul cremă spumoasă,
se adaugă ciocolata dizolvată și îngroșată cu
o ceașcă de lapte pe foc mic, amestecînd
repede, ca să nu se taie crema.
Cînd crema s-a omogenizat, se adaugă frișca
și se încorporează ușor.
Se ține la rece și se servește în cupe adînci,
cu pișcoturi pentru șampanie, așezate pe margine.



Postare

  ANPC Termeni și Condiții