Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Înghețată de Zmeură cu Frișcă
ÎNGHEȚATĂ DE ZMEURĂ CU FRIȘCĂ
Ingrediente
- 250 g zahăr pudră
- 500 g zmeură
- 250 frișcă
Mod de preparare
Fructele se spală, se desfac în două și se
acoperă cu zahăr pudră
Se pune amestecul într-un vas mare și
se bate cu telul pînă la completa omogenizare.
Peste amestec se adaugă frișcă, se bate
încă 5 minute cu telul și se pune amestecul
obținut în forme speciale care se introduc
în congelator pentru două ore.
Înghețată de Zmeură cu Frișcă
ÎNGHEȚATĂ DE ZMEURĂ CU FRIȘCĂ
Ingrediente
- 250 g zahăr pudră
- 500 g zmeură
- 250 frișcă
Mod de preparare
Fructele se spală, se desfac în două și se
acoperă cu zahăr pudră
Se pune amestecul într-un vas mare și
se bate cu telul pînă la completa omogenizare.
Peste amestec se adaugă frișcă, se bate
încă 5 minute cu telul și se pune amestecul
obținut în forme speciale care se introduc
în congelator pentru două ore.
Parfe de Fructe
PARFE DE FRUCTE
Ingrediente
- 150 ml lapte dulce
- 150 g zahăr tos
- 250 g zmeură
- 350 g frișcă
- 2 ouă
Mod de preparare
Se toarnă zahărul în lapte și se ține vasul pe foc
mic pînă cînd zahărul se dizolvă bine.
Se ia de pe foc, se adaugă ouăle bătute bine,
amestecînd fără întrerupere, apoi se pune vasul
din nou pe foc mic și se fierbe pînă la
îngroșarea amestecului.
Compoziția se răcește, apoi se bate cu fructele
zdrobite și fără semințe.
Se adaugă frișca, se omogenizează și se răstoarnă
în forme mici care se introduc în congelator pentru
două ore.
Parfeul este o înghețată care obligatoriu conține frișcă.
Parfe de Fructe
PARFE DE FRUCTE
Ingrediente
- 150 ml lapte dulce
- 150 g zahăr tos
- 250 g zmeură
- 350 g frișcă
- 2 ouă
Mod de preparare
Se toarnă zahărul în lapte și se ține vasul pe foc
mic pînă cînd zahărul se dizolvă bine.
Se ia de pe foc, se adaugă ouăle bătute bine,
amestecînd fără întrerupere, apoi se pune vasul
din nou pe foc mic și se fierbe pînă la
îngroșarea amestecului.
Compoziția se răcește, apoi se bate cu fructele
zdrobite și fără semințe.
Se adaugă frișca, se omogenizează și se răstoarnă
în forme mici care se introduc în congelator pentru
două ore.
Parfeul este o înghețată care obligatoriu conține frișcă.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții