Cocteil de Portocale



COCTEIL DE PORTOCALE


Ingrediente

- 4 portocale
- 2 lămîi
- 4 linguri de zahăr
- 1/2 l apă minerală
- 50 ml coniac
- cuburi de gheață



Mod de preparare

Se pune berea într-o sticlă mai mare de un litru,
se adaugă zahărul și se astupă sticla.
Se bate energic, scuturînd sticla pe lungul ei,
pînă la completa dizolvare a zahărului.
Atunci se adaugă alcoolul și zahărul vanilat, se
mai agită sticla un sfert de oră, pentru ca
omogenizare să se facă perfect, după care se
lasă lichiorul să se odihnească o oră.


Cocteil de Portocale



COCTEIL DE PORTOCALE


Ingrediente

- 4 portocale
- 2 lămîi
- 4 linguri de zahăr
- 1/2 l apă minerală
- 50 ml coniac
- cuburi de gheață



Mod de preparare

Se pune berea într-o sticlă mai mare de un litru,
se adaugă zahărul și se astupă sticla.
Se bate energic, scuturînd sticla pe lungul ei,
pînă la completa dizolvare a zahărului.
Atunci se adaugă alcoolul și zahărul vanilat, se
mai agită sticla un sfert de oră, pentru ca
omogenizare să se facă perfect, după care se
lasă lichiorul să se odihnească o oră.


Cocteil de Cireșe Amare



COCTEIL DE CIREȘE AMARE


Ingrediente

- 100 ml sirop de cireșe amare
- 100 ml cireșată
- 3 linguri de fructe din cireșată
- 1/2 lămîie
- 1/2 ș apă minerală
- 3 cuburi de gheață



Mod de preparare


Într-o cană mare se amestecă cireșata cu
sucul de cireșe și cu zeama de la jumătate
de lămîie.
Se pun în amestec fructe, apoi se toarnă
conținutul obținut în pahare, se completează
cu apă minerală și se servește cu gheață înăuntru.



Cocteil de Cireșe Amare



COCTEIL DE CIREȘE AMARE


Ingrediente

- 100 ml sirop de cireșe amare
- 100 ml cireșată
- 3 linguri de fructe din cireșată
- 1/2 lămîie
- 1/2 ș apă minerală
- 3 cuburi de gheață



Mod de preparare


Într-o cană mare se amestecă cireșata cu
sucul de cireșe și cu zeama de la jumătate
de lămîie.
Se pun în amestec fructe, apoi se toarnă
conținutul obținut în pahare, se completează
cu apă minerală și se servește cu gheață înăuntru.



Postare

  ANPC Termeni și Condiții