Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Cocteil de Portocale
COCTEIL DE PORTOCALE
Ingrediente
- 4 portocale
- 2 lămîi
- 4 linguri de zahăr
- 1/2 l apă minerală
- 50 ml coniac
- cuburi de gheață
Mod de preparare
Se pune berea într-o sticlă mai mare de un litru,
se adaugă zahărul și se astupă sticla.
Se bate energic, scuturînd sticla pe lungul ei,
pînă la completa dizolvare a zahărului.
Atunci se adaugă alcoolul și zahărul vanilat, se
mai agită sticla un sfert de oră, pentru ca
omogenizare să se facă perfect, după care se
lasă lichiorul să se odihnească o oră.
Cocteil de Portocale
COCTEIL DE PORTOCALE
Ingrediente
- 4 portocale
- 2 lămîi
- 4 linguri de zahăr
- 1/2 l apă minerală
- 50 ml coniac
- cuburi de gheață
Mod de preparare
Se pune berea într-o sticlă mai mare de un litru,
se adaugă zahărul și se astupă sticla.
Se bate energic, scuturînd sticla pe lungul ei,
pînă la completa dizolvare a zahărului.
Atunci se adaugă alcoolul și zahărul vanilat, se
mai agită sticla un sfert de oră, pentru ca
omogenizare să se facă perfect, după care se
lasă lichiorul să se odihnească o oră.
Cocteil de Cireșe Amare
COCTEIL DE CIREȘE AMARE
Ingrediente
- 100 ml sirop de cireșe amare
- 100 ml cireșată
- 3 linguri de fructe din cireșată
- 1/2 lămîie
- 1/2 ș apă minerală
- 3 cuburi de gheață
Mod de preparare
Într-o cană mare se amestecă cireșata cu
sucul de cireșe și cu zeama de la jumătate
de lămîie.
Se pun în amestec fructe, apoi se toarnă
conținutul obținut în pahare, se completează
cu apă minerală și se servește cu gheață înăuntru.
Cocteil de Cireșe Amare
COCTEIL DE CIREȘE AMARE
Ingrediente
- 100 ml sirop de cireșe amare
- 100 ml cireșată
- 3 linguri de fructe din cireșată
- 1/2 lămîie
- 1/2 ș apă minerală
- 3 cuburi de gheață
Mod de preparare
Într-o cană mare se amestecă cireșata cu
sucul de cireșe și cu zeama de la jumătate
de lămîie.
Se pun în amestec fructe, apoi se toarnă
conținutul obținut în pahare, se completează
cu apă minerală și se servește cu gheață înăuntru.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții