Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Cacao
CACAO
Ingrediente
- 1 linguriță de cacao
- 2 lingurițe de zahăr
- 1 ceașcă de apă fiartă
Mod de preparare
Se pune apa să clocotească, se adaugă cacaua
frecată spumă cu două linguri de apă rece și
două lingurițe de zahăr.
Se clocotește un minut și se trage vasul de pe foc.
Se servește imediat.
Cacao
CACAO
Ingrediente
- 1 linguriță de cacao
- 2 lingurițe de zahăr
- 1 ceașcă de apă fiartă
Mod de preparare
Se pune apa să clocotească, se adaugă cacaua
frecată spumă cu două linguri de apă rece și
două lingurițe de zahăr.
Se clocotește un minut și se trage vasul de pe foc.
Se servește imediat.
Vin de Vișine
VIN DE VIȘINE
Ingrediente
- 5 kg vișine
- 10 l apă
- 3 kg zahăr
- drojdie de bere
Mod de preparare
Se spală fructele, se curăță de codițe și se pun
într-un vas mare de sticlă acoperite cu zahăr.
O lingură de zahăr se freacă împreună cu drojdia
de bere cît o nucă, pînă cînd aceasta devine lichidă.
Se pune peste fructe.
Din fructe se păstrează jumătate de cantitate, care
se zdrobesc cu mîna pentru a grăbi fermentația.
Vasul se umple apoi cu apă rece și se lasă la cald să
fermenteze conținutul șase zile.
Se amestecă în fiecare zi în vas.
Cînd fermentația a încetat, vinul se scoate din vasul
în care a stat și se toarnă în sticle mici, care se
leagă și se pasteurizează în bain-marie.
Se păstrează la rece, peste iarnă.
Vin de Vișine
VIN DE VIȘINE
Ingrediente
- 5 kg vișine
- 10 l apă
- 3 kg zahăr
- drojdie de bere
Mod de preparare
Se spală fructele, se curăță de codițe și se pun
într-un vas mare de sticlă acoperite cu zahăr.
O lingură de zahăr se freacă împreună cu drojdia
de bere cît o nucă, pînă cînd aceasta devine lichidă.
Se pune peste fructe.
Din fructe se păstrează jumătate de cantitate, care
se zdrobesc cu mîna pentru a grăbi fermentația.
Vasul se umple apoi cu apă rece și se lasă la cald să
fermenteze conținutul șase zile.
Se amestecă în fiecare zi în vas.
Cînd fermentația a încetat, vinul se scoate din vasul
în care a stat și se toarnă în sticle mici, care se
leagă și se pasteurizează în bain-marie.
Se păstrează la rece, peste iarnă.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții