Coafura și Formele ei



COAFURA ȘI FORMELE EI


Punerea bigudiurilor este operațiunea cea mai
importantă în vederea realizării unei coafuri în
condiții bune.
Alegerea bigudiurilor se face în funcție de păr.
Dacă este lins se vor prefera bigudiuri mici,
pentru părul creț, bigudiurile mari.
Se udă părul cu fixativul înainte de coafat, sau cu
bere ( nu prea multă ).
Se separă părul în meșe, se ridică meșa vertical
( nu oblic ), se rulează pe bigudiu apoi se fixează
cu o agrafă.
La ceafă se fac melci care se prind cu un clips
( fig 72 ).
Se usucă părul bine timp de 30 - 60 de minute
( în raport cu lungimea și desimea părului ).
Se așteaptă pînă se răcește părul apoi se scot
bigudiurile.
Se perie părul dîndu-i forma care o dorim ; în
caz că volumul este prea mic se poate recurge la
tapatul părului.
Se perie ușor se vaporizează lacul fixativ.
Pentru a nu avea surpriza neplăcută a ,,lăsării”
părului, se va evita expunerea imediat la aburi sau
într-o atmosferă umedă.




Punerea bigudiurilor

















Cele mai frumoase coafuri sînt cele naturale, cele
mai puțin apretate.
Moda privind coafura este bună numai în măsura
în care se potrivește cu natura părului, figura și
personalitatea dvs.
Esențial este să adaptați coafura stilului dvs. - părul
scurt, semi-lung, coadă de cal, umflat pe creștet,
strîns la ceafă etc.




Coafura și Formele ei



COAFURA ȘI FORMELE EI


Punerea bigudiurilor este operațiunea cea mai
importantă în vederea realizării unei coafuri în
condiții bune.
Alegerea bigudiurilor se face în funcție de păr.
Dacă este lins se vor prefera bigudiuri mici,
pentru părul creț, bigudiurile mari.
Se udă părul cu fixativul înainte de coafat, sau cu
bere ( nu prea multă ).
Se separă părul în meșe, se ridică meșa vertical
( nu oblic ), se rulează pe bigudiu apoi se fixează
cu o agrafă.
La ceafă se fac melci care se prind cu un clips
( fig 72 ).
Se usucă părul bine timp de 30 - 60 de minute
( în raport cu lungimea și desimea părului ).
Se așteaptă pînă se răcește părul apoi se scot
bigudiurile.
Se perie părul dîndu-i forma care o dorim ; în
caz că volumul este prea mic se poate recurge la
tapatul părului.
Se perie ușor se vaporizează lacul fixativ.
Pentru a nu avea surpriza neplăcută a ,,lăsării”
părului, se va evita expunerea imediat la aburi sau
într-o atmosferă umedă.




Punerea bigudiurilor

















Cele mai frumoase coafuri sînt cele naturale, cele
mai puțin apretate.
Moda privind coafura este bună numai în măsura
în care se potrivește cu natura părului, figura și
personalitatea dvs.
Esențial este să adaptați coafura stilului dvs. - părul
scurt, semi-lung, coadă de cal, umflat pe creștet,
strîns la ceafă etc.




Tocăniță de Vinete cu Ardei Capia și Carne de Porc



TOCĂNIȚĂ DE VINETE CU ARDEI CAPIA ȘI CARNE DE PORC



Tocăniță de vinete cu ardei capia și carne de porc
Ingrediente

- Vinete coapte 1 kg
- Ardei capia 3 - 4 buc
- Ceapă 1 - 2 buc
- Carne de porc 300 - 500 g
- Sare
- Piper
- Bulion 2 linguri










Mod de preparare

Se toacă ceapa și ardeiul capia, se călește ardeiul capia,
cînd s-a călit cam jumătate se adaugă și ceapa la călit
peste ardeiul capia.
Cînd s-a călit ardeiul și ceapa, se adaugă vînăta coaptă
și carnea de porc, ( prăjită separat ), se adaugă apă, în
compoziție și se amestecă din cînd în cînd, ca s-ă nu se ardă.
Se adaugă și 2 linguri de bulion, sare și piper după gust.
Tocănița de vinete se lasă la fiert, în jur de 30 de minute.
Poftă bună vă doresc.



Video, Tocăniță de vinete cu ardei capia, și carnea de porc.



Tocăniță de vinete cu carne




Tocăniță de Vinete cu Ardei Capia și Carne de Porc



TOCĂNIȚĂ DE VINETE CU ARDEI CAPIA ȘI CARNE DE PORC



Tocăniță de vinete cu ardei capia și carne de porc
Ingrediente

- Vinete coapte 1 kg
- Ardei capia 3 - 4 buc
- Ceapă 1 - 2 buc
- Carne de porc 300 - 500 g
- Sare
- Piper
- Bulion 2 linguri










Mod de preparare

Se toacă ceapa și ardeiul capia, se călește ardeiul capia,
cînd s-a călit cam jumătate se adaugă și ceapa la călit
peste ardeiul capia.
Cînd s-a călit ardeiul și ceapa, se adaugă vînăta coaptă
și carnea de porc, ( prăjită separat ), se adaugă apă, în
compoziție și se amestecă din cînd în cînd, ca s-ă nu se ardă.
Se adaugă și 2 linguri de bulion, sare și piper după gust.
Tocănița de vinete se lasă la fiert, în jur de 30 de minute.
Poftă bună vă doresc.



Video, Tocăniță de vinete cu ardei capia, și carnea de porc.



Tocăniță de vinete cu carne




Postare

  ANPC Termeni și Condiții