Chiftele de Cartofi



CHIFTELE DE CARTOFI


Ingrediente
Video chiftele
- 1 kg de cartofi
- sare
- 1 ceașcă de ulei
- 1 ou
- 2 căni de făină
- 3 linguri de lapte


Mod de preparare
Video chiftele

Speli cu peria cartofii și-i pui să fiarbă în apă
cu sare pînă cînd le crapă coaja, îi scoți, îi
cureți și-i treci prin mașina de tocat carne,
după ce s-au răcorit un sfert de ceas.
Pui peste piureul obținut un ou crud, făină
cernută proaspăt, sare și puțin lapte fierbinte,
pentru ca amestecul să devină pufos.
Faci chiftele pe care le turtești ușor și le
prăjești în ulei încins.
Le faci la foc iute pentru ca chiftelele să nu
se îmbibe cu ulei.
Le servești după ce s-au răcorit cu fructe
din dulceață.
Video chiftele



Chiftele de Cartofi



CHIFTELE DE CARTOFI


Ingrediente
Video chiftele
- 1 kg de cartofi
- sare
- 1 ceașcă de ulei
- 1 ou
- 2 căni de făină
- 3 linguri de lapte


Mod de preparare
Video chiftele

Speli cu peria cartofii și-i pui să fiarbă în apă
cu sare pînă cînd le crapă coaja, îi scoți, îi
cureți și-i treci prin mașina de tocat carne,
după ce s-au răcorit un sfert de ceas.
Pui peste piureul obținut un ou crud, făină
cernută proaspăt, sare și puțin lapte fierbinte,
pentru ca amestecul să devină pufos.
Faci chiftele pe care le turtești ușor și le
prăjești în ulei încins.
Le faci la foc iute pentru ca chiftelele să nu
se îmbibe cu ulei.
Le servești după ce s-au răcorit cu fructe
din dulceață.
Video chiftele



Gogoși din Aluat de Clătite cu Mere Rase



GOGOȘI DIN ALUAT DE CLĂTITE CU MERE RASE


Ingrediente

- 1/3 kg făină
- 1 ou
- 1 cană de lapte
- drojdie de bere
- 1 cană de ulei
- 3 mere



Mod de preparare


Faci aluatul ca în rețeta anterioară și înainte
de a-l pune la dospit, cureți trei mere de
coajă și le tai felii subțiri de 1/2 cm.
Amesteci în aluat și prăjești gogoșile peste
o jumătate de ceas, în mult ulei fierbinte.
Servești cu compot de mere.





Gogoși din Aluat de Clătite cu Mere Rase



GOGOȘI DIN ALUAT DE CLĂTITE CU MERE RASE


Ingrediente

- 1/3 kg făină
- 1 ou
- 1 cană de lapte
- drojdie de bere
- 1 cană de ulei
- 3 mere



Mod de preparare


Faci aluatul ca în rețeta anterioară și înainte
de a-l pune la dospit, cureți trei mere de
coajă și le tai felii subțiri de 1/2 cm.
Amesteci în aluat și prăjești gogoșile peste
o jumătate de ceas, în mult ulei fierbinte.
Servești cu compot de mere.





Postare

  ANPC Termeni și Condiții