Coaste de Porc cu Legume la Cuptor




COASTE DE PORC CU LEGUME LA CUPTOR

legume pentru coaste de porc la cuptor

Ingrediente


- Coaste de porc
- 1 ardei capia
- 2 roșii
- 2-4 cartofi
- 1-2 cepe
- 2 - 5 căței de usturoi
- sare
- piper
- 2 cești de apă
- 1 ceașcă ulei

Video cum se pregătește coaste de porc cu legume la cuptor.

Mod de preparare

Se curăță legumele, se spală, se taie în felii mai mari,
se pune legumele într-o tigaie cu, 1 ceașcă apă, și 1
ceașcă ulei, se lasă să fiarbă pentru început, după ce se
evaporă apa, se călește un pic legumele, ( îi va da altă
savoare, gust ).
Coastele de porc se fierbe, după aceea se călește pe ambele
părți.


coastele de porc fierte
























După ce ați făcut toate aceste operațiuni, se pune într-o tavă, sau un
vas de iena, ( vas de sticlă termorezistentă ), legumele și coastele
de porc, se mai adaugă 2 - 5 căței de usturoi, sare, piper, toate
după gustul fiecăruia.
Se lasă la cuptor între 25 - 45 minute, în funcție de randamentul
cuptorului dumneavoastră.
Poftă bună.

Video cum se pregătește coaste de porc cu legume la cuptor.



Coaste de porc cu legume la cuptor


























Coaste de Porc cu Legume la Cuptor




COASTE DE PORC CU LEGUME LA CUPTOR

legume pentru coaste de porc la cuptor

Ingrediente


- Coaste de porc
- 1 ardei capia
- 2 roșii
- 2-4 cartofi
- 1-2 cepe
- 2 - 5 căței de usturoi
- sare
- piper
- 2 cești de apă
- 1 ceașcă ulei

Video cum se pregătește coaste de porc cu legume la cuptor.

Mod de preparare

Se curăță legumele, se spală, se taie în felii mai mari,
se pune legumele într-o tigaie cu, 1 ceașcă apă, și 1
ceașcă ulei, se lasă să fiarbă pentru început, după ce se
evaporă apa, se călește un pic legumele, ( îi va da altă
savoare, gust ).
Coastele de porc se fierbe, după aceea se călește pe ambele
părți.


coastele de porc fierte
























După ce ați făcut toate aceste operațiuni, se pune într-o tavă, sau un
vas de iena, ( vas de sticlă termorezistentă ), legumele și coastele
de porc, se mai adaugă 2 - 5 căței de usturoi, sare, piper, toate
după gustul fiecăruia.
Se lasă la cuptor între 25 - 45 minute, în funcție de randamentul
cuptorului dumneavoastră.
Poftă bună.

Video cum se pregătește coaste de porc cu legume la cuptor.



Coaste de porc cu legume la cuptor


























Cum Preparăm Șunca ( Slănină ) de Porc




CUM PREPARĂM ȘUNCA ( SLĂNINA ) DE PORC



șunca dată cu boia de ardei dulce
Ingrediente
- Suncă de porc
- sare gronjoasă
- zeamă de varză
- 1 lingură boabe de piper
- vin roșu 2 - 3 pahare
- foi de dafin 2 - 5
- boia de ardei dulce sau iute
Video cum preparăm șunca de porc

Mod de preparare


După de sa tăiat șunca, în bucăți de 15-30 cm, se pune
la sare ( saramură ).
Pentru cei care sunt începători și nu știu, șunca se pune la sare, într-un vas ( lighean ) de plastic,
aluminiu, lemn, dar fără fier, tablă, etc, pentru că
ruginește, și vă stricați bucățile de șuncă.
Din 2 în două zile se întoarce șunca pe cealaltă parte,
( Două zile cu șoriciul în sus, după ce se întoarce șunca,
se va pune cu șoricul în jos )

șunca la sare (saramură)

























Video cum preparăm șunca de porc
Dacă nu mai are sare pe partea de sus, a șuncii, se mai
pune sare peste partea de sus a șuncii.
Șunca se ține șa sare ( saramură ) 3 sau 4 săptămîni.
După aceea se spală de sare, și se fierbe în zeama de
varză.
șunca spălată de sare

























După ce am spălat bucățile de șuncă, de sare, le punem la
fiert, în zeama de varză, în care se pune, 2-5 foi de dafin,
1 lingură sau cîteva boabe de piper, se mai pune 500 ml
vin roșu de țară, nu cumpărat din magazin.
Șunca se fierbe în funcție de grosime ei, cam între 15-45
minute, ca să îți dai seama dacă este fiartă șunca, bagi
furculița într-o bucată de șuncă, dacă întră furculița în
șuncă este fiartă.

Video cum preparăm șunca de porc
șunca se fierbe în zeamă de varză



























După ce ați scos șunca de la fiert din zeama de varză, se pune
la zvîntat ( uscat ) timp de cateva zile, atarnată de strașina casei.

Video cum preparăm șunca de porc

șunca la uscat, agățată la strașina casei


















După ce luați șunca de la uscat, puteți să o afumați, și să o dați
cu boia de ardei dulce sau iute.

Video cum preparăm șunca de porc

șuncă dată cu boia de ardei





















Video cum preparăm șunca de porc






Cum Preparăm Șunca ( Slănină ) de Porc




CUM PREPARĂM ȘUNCA ( SLĂNINA ) DE PORC



șunca dată cu boia de ardei dulce
Ingrediente
- Suncă de porc
- sare gronjoasă
- zeamă de varză
- 1 lingură boabe de piper
- vin roșu 2 - 3 pahare
- foi de dafin 2 - 5
- boia de ardei dulce sau iute
Video cum preparăm șunca de porc

Mod de preparare


După de sa tăiat șunca, în bucăți de 15-30 cm, se pune
la sare ( saramură ).
Pentru cei care sunt începători și nu știu, șunca se pune la sare, într-un vas ( lighean ) de plastic,
aluminiu, lemn, dar fără fier, tablă, etc, pentru că
ruginește, și vă stricați bucățile de șuncă.
Din 2 în două zile se întoarce șunca pe cealaltă parte,
( Două zile cu șoriciul în sus, după ce se întoarce șunca,
se va pune cu șoricul în jos )

șunca la sare (saramură)

























Video cum preparăm șunca de porc
Dacă nu mai are sare pe partea de sus, a șuncii, se mai
pune sare peste partea de sus a șuncii.
Șunca se ține șa sare ( saramură ) 3 sau 4 săptămîni.
După aceea se spală de sare, și se fierbe în zeama de
varză.
șunca spălată de sare

























După ce am spălat bucățile de șuncă, de sare, le punem la
fiert, în zeama de varză, în care se pune, 2-5 foi de dafin,
1 lingură sau cîteva boabe de piper, se mai pune 500 ml
vin roșu de țară, nu cumpărat din magazin.
Șunca se fierbe în funcție de grosime ei, cam între 15-45
minute, ca să îți dai seama dacă este fiartă șunca, bagi
furculița într-o bucată de șuncă, dacă întră furculița în
șuncă este fiartă.

Video cum preparăm șunca de porc
șunca se fierbe în zeamă de varză



























După ce ați scos șunca de la fiert din zeama de varză, se pune
la zvîntat ( uscat ) timp de cateva zile, atarnată de strașina casei.

Video cum preparăm șunca de porc

șunca la uscat, agățată la strașina casei


















După ce luați șunca de la uscat, puteți să o afumați, și să o dați
cu boia de ardei dulce sau iute.

Video cum preparăm șunca de porc

șuncă dată cu boia de ardei





















Video cum preparăm șunca de porc






Postare

  ANPC Termeni și Condiții