Ruladă cu Carne




RULADĂ CU CARNE



Cantitățile necesare pentru 4 porții



- 400 g carne
- 2 felii de pîine
- 3 cartofi
- 2 morcovi
- un păstîrnac
- o ceapă
- două ouă
- verdeață
- cimbru pisat
- o linguriță de ulei




Mod de preparare


Se trece carnea prin mașina de tocat, împreună cu cartofii cruzi,
pîinea muiată și ceapa fiartă ( și dată prin sită ).
Se amestecă bine totul, se adaugă ou, cimbru, verdeață, i se
dă o formă de ruladă, se așază în tavă și se fierbe în baia de apă,
împreună cu zarzavaturile tăiate mărunt.
Cînd rulada este fiartă, se unge cu untdelemn și se lasă
la cuptor 10 minute.






Ruladă cu Carne




RULADĂ CU CARNE



Cantitățile necesare pentru 4 porții



- 400 g carne
- 2 felii de pîine
- 3 cartofi
- 2 morcovi
- un păstîrnac
- o ceapă
- două ouă
- verdeață
- cimbru pisat
- o linguriță de ulei




Mod de preparare


Se trece carnea prin mașina de tocat, împreună cu cartofii cruzi,
pîinea muiată și ceapa fiartă ( și dată prin sită ).
Se amestecă bine totul, se adaugă ou, cimbru, verdeață, i se
dă o formă de ruladă, se așază în tavă și se fierbe în baia de apă,
împreună cu zarzavaturile tăiate mărunt.
Cînd rulada este fiartă, se unge cu untdelemn și se lasă
la cuptor 10 minute.






Roșii Umplute cu Carne




ROȘII UMPLUTE CU CARNE



Cantitățile necesare pentru 4 porții


- 1 kg de roșii potrivit de mari
- 400 g carne de vacă
- două linguri rase de orez
- două ouă
- o lingură de untdelemn
- o lingură de făină
- sare
- verdeață




Mod de preparare


Se pregătește umplutura de carne ( ca la ardei umpluți :
carnea se toacă, se amestecă cu orez, sare, piper, verdeață ).
Se aleg 8 roșii frumoase, se spală, se taie din ele cîte un căpăcel
și se scobește cu atenție miezul.
Se umplu roșiile cu amestecul de carne și se acoperă cu căpăcelul.
Miezul de la roșii și roșiile rămase se spală și se pun la
fiert cu puțină apă.
După aceea se strecoară, iar zeama obținută se pune din nou la fiert,
cu o linguriță de untdelemn și cu puțină sare.
Cînd clocotește, se adaugă făina desfăcută într-o lingură de apă rece
și se fierbe totul 10 minute.
Apoi se toarnă sosul ăntr-o cratiță sau tavă, în care se așază
roșiile umplute și se pun 30 de minute la cuptor la foc slab.
Se servește cu verdeață tocată.



Roșii Umplute cu Carne




ROȘII UMPLUTE CU CARNE



Cantitățile necesare pentru 4 porții


- 1 kg de roșii potrivit de mari
- 400 g carne de vacă
- două linguri rase de orez
- două ouă
- o lingură de untdelemn
- o lingură de făină
- sare
- verdeață




Mod de preparare


Se pregătește umplutura de carne ( ca la ardei umpluți :
carnea se toacă, se amestecă cu orez, sare, piper, verdeață ).
Se aleg 8 roșii frumoase, se spală, se taie din ele cîte un căpăcel
și se scobește cu atenție miezul.
Se umplu roșiile cu amestecul de carne și se acoperă cu căpăcelul.
Miezul de la roșii și roșiile rămase se spală și se pun la
fiert cu puțină apă.
După aceea se strecoară, iar zeama obținută se pune din nou la fiert,
cu o linguriță de untdelemn și cu puțină sare.
Cînd clocotește, se adaugă făina desfăcută într-o lingură de apă rece
și se fierbe totul 10 minute.
Apoi se toarnă sosul ăntr-o cratiță sau tavă, în care se așază
roșiile umplute și se pun 30 de minute la cuptor la foc slab.
Se servește cu verdeață tocată.



Postare

  ANPC Termeni și Condiții