Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Roșii Umplute cu Carne
ROȘII UMPLUTE CU CARNE
Cantitățile necesare pentru 4 porții
- 1 kg de roșii potrivit de mari
- 400 g carne de vacă
- două linguri rase de orez
- două ouă
- o lingură de untdelemn
- o lingură de făină
- sare
- verdeață
Mod de preparare
Se pregătește umplutura de carne ( ca la ardei umpluți :
carnea se toacă, se amestecă cu orez, sare, piper, verdeață ).
Se aleg 8 roșii frumoase, se spală, se taie din ele cîte un căpăcel
și se scobește cu atenție miezul.
Se umplu roșiile cu amestecul de carne și se acoperă cu căpăcelul.
Miezul de la roșii și roșiile rămase se spală și se pun la
fiert cu puțină apă.
După aceea se strecoară, iar zeama obținută se pune din nou la fiert,
cu o linguriță de untdelemn și cu puțină sare.
Cînd clocotește, se adaugă făina desfăcută într-o lingură de apă rece
și se fierbe totul 10 minute.
Apoi se toarnă sosul ăntr-o cratiță sau tavă, în care se așază
roșiile umplute și se pun 30 de minute la cuptor la foc slab.
Se servește cu verdeață tocată.
Postare
ANPC Termeni și Condiții