Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Sosul Roz
SOSUL ROZ
CANTITĂȚILE ROZ
Cantitățile necesare : 2-3 morcovi, 5 g unt,
5 g făină, 50 g lapte, zeamă de lămîie.
Se pregătește un sos alb ( Bechamel ) din
10 g unt, 10 g făină,
100 ml lapte, sare.
Se fierbe pînă scade și compoziția se îngroașă.
Morcovii curățați de coajă se rad pe răzătoarea
de sticlă sau plastic, se storc.
Zeama obținută se adaugă la sos cu o
jumătate de linguriță de zahăr li o linguriță
de zeamă de lămîie.
Se servește cu legume fierte sau cu carne.
Postare
ANPC Termeni și Condiții