Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Friptură de vițel cu sos și piure de legume
FRIPTURĂ DE VIȚEL CU SOS ȘI PIURE DE LEGUME
Cantitățile necesare :
1/2 kg carne de vițel ( piept sau spate
- 30 g unt
- 30 untdelemn
- două cepe
- 3-4 ciuperci
- o linguriță de făină
- un pahar de zeamă de carne
- 1/4 kh roșii
- sare
- pătrunjel verde
- piure de legume preparat separat.
Mod de preparare
Se spală carnea, se alege de oase, și se taie
în bucăți potrivite.
Oasele se pun să fiarbă împreună, cu o ceapă.
Bucățile de carne se rumenesc în unt amestecat
cu untdelemn, se adaugă ceapă tocată, ciuperci
fin tocate, pătrunjel și făină.
Se lasă să se rumenească în continuare.
Se toarnă apoi zeama de carne, roșiile tăiate, sare.
Se fierbe friptura înăbușit.
Se servește cu un piure de legume și cu sosul
din cratiță pus pe deasupra.
Postare
ANPC Termeni și Condiții