Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Papanași Fierți
PAPANAȘI FIERȚI
Cantitățile necesare :
- 150 g brînză de vaci,
- 1 ou,,
- 3 lingurițe pesmet de făină albă,
- 20 g unt sau smîntînă,
- 2 lingurițe de zahăr.
Mod de preparare
Se freacă într-un castron brînza cu oul, se adaugă
pesmetul și puțină sare.
Cînd compoziția este perfect omogenă,
se ia cu lingurița porții potrivite și se scufundă
în apă clocotită, puțin sărată.
Se fierb la foc mic 10-15 minute.
Se scot cu lingura găuriță ( spumieră )
și se așează pe un platou.
Cînd sunt fierbinți, li se adaugă puțin unt
sau o linguriță de smîntînă pentru fiecare porție.
Copiilor trecuți de vîrsta 1 an li se pot servi cu pesmet
rumenit în unt.
Smîntîna se adaugă în farfurie.
Postare
ANPC Termeni și Condiții