Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Piureul de Spanac
PIUREUL DE SPANAC
Cantitățile necesare : 250-300 g spanac curățat,
50 g sos alb, 5 g zahăr, sare.
Spanacul, curățat și spălat, se pune la fiert în
puțină apă fierbinte și ușor sărată.
După 5-7 minute se scoate, se trece prin sită.
Se pregătește sosul alb din 5 g făină, 5 g unt,
100 g lapte.
Se amestecă în piureul pasat, se mai fierbe
5-10 minute, amestecînd tot timpul.
După gust, se poate pune puțin zahăr.
Înainte de a servi, se poate adăuga unt proaspăt,
smîntînă sau zeamă de lămîie.
Se dă copiilor în vîrstă de peste 6-8 luni.
Se începe cu cantități mici.
Are efect ușor laxativ.
Se prepară totdeauna proaspăt.
Prin păstrare și reîncălzire se formează
substanțe toxice iritante ăentru mucoasa digestivă.
Postare
ANPC Termeni și Condiții