Sos roz




SOS ROZ






Se face un sos alb, la care se adaugă suc de morcov crud
preparat astfel :
se rad morcovii și se storc prin tifon.
Sucul, care este frumos colorat, se toarnă în sosul alb,
această capătă culoarea roz și este bine vitaminizat.
Se servește cu rasol de carne sau pește.
















Sos roz




SOS ROZ






Se face un sos alb, la care se adaugă suc de morcov crud
preparat astfel :
se rad morcovii și se storc prin tifon.
Sucul, care este frumos colorat, se toarnă în sosul alb,
această capătă culoarea roz și este bine vitaminizat.
Se servește cu rasol de carne sau pește.
















Sos de smîntînă





SOS DE SMÎNTÎNĂ




Cantitățile necesare


- 250 ml lapte
- două lingurițe de făină
- două linguri de smîntînă
- sare




Mod de preparare


Din lapte, făină și sare se prepară un sos alb,
la care se adaugă, înainte de servire,
smîntînă dulce, proaspătă.





Sos de smîntînă





SOS DE SMÎNTÎNĂ




Cantitățile necesare


- 250 ml lapte
- două lingurițe de făină
- două linguri de smîntînă
- sare




Mod de preparare


Din lapte, făină și sare se prepară un sos alb,
la care se adaugă, înainte de servire,
smîntînă dulce, proaspătă.





Postare

  ANPC Termeni și Condiții