Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Sos ”vinaigrette”
SOS ”VINAIGRETTE”
Cantitățile necesare
- 1 lingură de ulei
- 1/2 lingură de oțetde fructe ( sau preferabil zeamă de lămîie )
- sare
- piper.
Mod de preparare
Toate acestea se amestecă într-un pahar,
cu două linguri de apă.
Se bat bine. Sosul rezultat se folosește
la salate sau la rasol de ( pește, carne fiartă, salată verde ).
Sos ”vinaigrette”
SOS ”VINAIGRETTE”
Cantitățile necesare
- 1 lingură de ulei
- 1/2 lingură de oțetde fructe ( sau preferabil zeamă de lămîie )
- sare
- piper.
Mod de preparare
Toate acestea se amestecă într-un pahar,
cu două linguri de apă.
Se bat bine. Sosul rezultat se folosește
la salate sau la rasol de ( pește, carne fiartă, salată verde ).
Sos cu unt
SOS CU UNT
Mod de preparare
Untul proaspăt se freacă sau se bate cu telul pînă
cînd se moaie.
Cu cît untul este mai bine frecat, cu atît el devine
mai ușor de digerat.
Amestecînd continuu, adăugăm cîte puțin suc
de lămîie, după gust.
Este indicat la rasol de pește alb, sau de carne,
la chifteluțe de carne fripte sau preparate
dietetic la aburi, sau peste legume fierte înăbușit.
Sos cu unt
SOS CU UNT
Mod de preparare
Untul proaspăt se freacă sau se bate cu telul pînă
cînd se moaie.
Cu cît untul este mai bine frecat, cu atît el devine
mai ușor de digerat.
Amestecînd continuu, adăugăm cîte puțin suc
de lămîie, după gust.
Este indicat la rasol de pește alb, sau de carne,
la chifteluțe de carne fripte sau preparate
dietetic la aburi, sau peste legume fierte înăbușit.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții