Sote de legume




SOTE DE LEGUME


Se poate prepara din cartofi, carote, conopidă,
dovlecei, fasole verde, mazăre, morcovi, prez,
sparanghel, țelină, varză de brixelles.




Mod de preparare


Fiecare legumă se curăță, se spală, se taie mărunt
și se fierbe.
Apoi se scurge zeama, iar legumele se înăbușă cu
puțin unt, se potrivesc din sare și se adaugă
verdeață tocată.
Soteul se servește ca garnitură la fripturi sau
ca un fel de mîncare, cu frigănele sau
crochete de griș, de cașcaval etc.







Sote de legume




SOTE DE LEGUME


Se poate prepara din cartofi, carote, conopidă,
dovlecei, fasole verde, mazăre, morcovi, prez,
sparanghel, țelină, varză de brixelles.




Mod de preparare


Fiecare legumă se curăță, se spală, se taie mărunt
și se fierbe.
Apoi se scurge zeama, iar legumele se înăbușă cu
puțin unt, se potrivesc din sare și se adaugă
verdeață tocată.
Soteul se servește ca garnitură la fripturi sau
ca un fel de mîncare, cu frigănele sau
crochete de griș, de cașcaval etc.







Piure de Mere




PIURE DE MERE


Cantitățile necesare


- un kg de mere acre
- 50 g unt
- o linguriță de zahăr




Mod de preparare



Se înăbușă merele, curățate și tăiate sferturi,
cu unt și o linguriță de apă.
Se freacă și se obține o pastă.
Se adaugă zahărul.
Se servește la rasol și fripturi.






Piure de Mere




PIURE DE MERE


Cantitățile necesare


- un kg de mere acre
- 50 g unt
- o linguriță de zahăr




Mod de preparare



Se înăbușă merele, curățate și tăiate sferturi,
cu unt și o linguriță de apă.
Se freacă și se obține o pastă.
Se adaugă zahărul.
Se servește la rasol și fripturi.






Postare

  ANPC Termeni și Condiții