Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Salată de fasole verde
SALATĂ DE FASOLE VERDE
Cantitățile necesare
- 200 g fasole verde
- o linguriță de untdelemn
- oțet de fructe sau zeamă de lămîie după gust
- o jumătate de vîrf de cuțit de sare
- mărar tocat
Mod de preparare
Se curăță fasolea, se spală, se taie în bucățele în lung
și se pun la fiert în apa clocotită.
Apoi se scurge de apă și se amestecă cu sosul de salată,
preparat din oțet de fructe sau zeamă de lămîie,
o lingură de apă, puțină sare și mărar tocat.
Se servește la rasol, la șnițel, la fripturi înăbușite
și la alte preparate.
Salată de fasole verde
SALATĂ DE FASOLE VERDE
Cantitățile necesare
- 200 g fasole verde
- o linguriță de untdelemn
- oțet de fructe sau zeamă de lămîie după gust
- o jumătate de vîrf de cuțit de sare
- mărar tocat
Mod de preparare
Se curăță fasolea, se spală, se taie în bucățele în lung
și se pun la fiert în apa clocotită.
Apoi se scurge de apă și se amestecă cu sosul de salată,
preparat din oțet de fructe sau zeamă de lămîie,
o lingură de apă, puțină sare și mărar tocat.
Se servește la rasol, la șnițel, la fripturi înăbușite
și la alte preparate.
Salată de sfeclă roșie
SALATĂ DE SFECLĂ ROȘIE
Cantitățile necesare
1-2 bucăți de sfeclă roșie de mărime potrivită
- o linguriță de untdelemn
- oțet de fructe sau zeamă de lămîie dup gust
- o jumătate de vîrf de cuțit de sare.
Mod de preparare
Se fierbe sfecla în apă clocotită sau se coace la cuptor.
Apoi se curăță de coajă și se rade pe răzătoarea mare,
sau se taie în feli subțiri.
se adaugă oțet sau zeamă de lămîie și puțină sare.
După preferință și gust se mai poate adăuga
chimen iar la copiii mari și hrean ras.
Salată de sfeclă roșie
SALATĂ DE SFECLĂ ROȘIE
Cantitățile necesare
1-2 bucăți de sfeclă roșie de mărime potrivită
- o linguriță de untdelemn
- oțet de fructe sau zeamă de lămîie dup gust
- o jumătate de vîrf de cuțit de sare.
Mod de preparare
Se fierbe sfecla în apă clocotită sau se coace la cuptor.
Apoi se curăță de coajă și se rade pe răzătoarea mare,
sau se taie în feli subțiri.
se adaugă oțet sau zeamă de lămîie și puțină sare.
După preferință și gust se mai poate adăuga
chimen iar la copiii mari și hrean ras.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții