Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Salată de ouă cu ficat
SALATĂ DE OUĂ CU FICAT
Cantitățile necesare
- 4 ouă
- 1/2 ceașcă de ulei
- 50 g brînză de vaci
- 50 g smîntînă
- sare
- zeama de la lămîie 1/4
- 30 g untdelemn
- sare
- un praf mic de piper pisat
- verdeață
- 100 g ficat pasăre
- 20 g unt.
Mod de preparare
Ouăle răscoapte se toacă mărunt.
Cartofii fierți se dau prin mașina de tocat
și se freacă cu ouălele.
Se adaugă untdelemnul, zeamă de lămîie, sare.
La copiii mari se poate adăuga și muștar.
Se face o pastă, care se pune pe o farfurioară
întinsă, într-un strat gros de 2 cm.
Pe margini se așază felii de ficat de pasăre,
care a fost fiert și înăbușit în unt, și frunze
de salată verde.
Se servește ca primul fel de mîncare la masa de prînz.
Salată de ouă cu ficat
SALATĂ DE OUĂ CU FICAT
Cantitățile necesare
- 4 ouă
- 1/2 ceașcă de ulei
- 50 g brînză de vaci
- 50 g smîntînă
- sare
- zeama de la lămîie 1/4
- 30 g untdelemn
- sare
- un praf mic de piper pisat
- verdeață
- 100 g ficat pasăre
- 20 g unt.
Mod de preparare
Ouăle răscoapte se toacă mărunt.
Cartofii fierți se dau prin mașina de tocat
și se freacă cu ouălele.
Se adaugă untdelemnul, zeamă de lămîie, sare.
La copiii mari se poate adăuga și muștar.
Se face o pastă, care se pune pe o farfurioară
întinsă, într-un strat gros de 2 cm.
Pe margini se așază felii de ficat de pasăre,
care a fost fiert și înăbușit în unt, și frunze
de salată verde.
Se servește ca primul fel de mîncare la masa de prînz.
Salată de ouă cu brînză de vaci
SALATĂ DE OUĂ CU BRÎNZĂ DE VACI
Cantitățile necesare
- 4 ouă
- 1/2 ceașcă de ulei
- 50 g brînză de vaci
- 50 g smîntînă
- sare
- zeamă de la lămîie 1/4
- 30 g untdelemn
Mod de preparare
Se fierb ouăle tari și se taie în jumătăți, pe lung.
Se scot gălbenușurile și se freacă cu untdelemn,
sare și zeamă de lămîie.
La urmă se adaugă brînza și smîntîna.
Cu această compoziție se umplu albușurile și se
servesc fiecare pe o frunză de salată,
iar pe deasupra se presară verdeață tocată și
bucățelele de ridichi de lună, de culoare roșie.
Se poate servi ca aperitiv.
Salată de ouă cu brînză de vaci
SALATĂ DE OUĂ CU BRÎNZĂ DE VACI
Cantitățile necesare
- 4 ouă
- 1/2 ceașcă de ulei
- 50 g brînză de vaci
- 50 g smîntînă
- sare
- zeamă de la lămîie 1/4
- 30 g untdelemn
Mod de preparare
Se fierb ouăle tari și se taie în jumătăți, pe lung.
Se scot gălbenușurile și se freacă cu untdelemn,
sare și zeamă de lămîie.
La urmă se adaugă brînza și smîntîna.
Cu această compoziție se umplu albușurile și se
servesc fiecare pe o frunză de salată,
iar pe deasupra se presară verdeață tocată și
bucățelele de ridichi de lună, de culoare roșie.
Se poate servi ca aperitiv.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții