Budincă de Carne cu Orez




BUDINCĂ DE CARNE CU OREZ



Cantitățile necesare pentru 4 porții



- 400 g carne de vacă
- 200 ml bulion de oase, degresat
- două linguri de orez
- două albușuri de ou
- 20 g unt
- sare




Mod de preparare


Se curăță carnea de pielițe și zgîrciuri și se pune la fiert.
Orezul se fierbe separat, în bulionul de oase.
Se trece prin mașina de tocat carnea fiartă și orezul fiert.
Se adaugă sarea, albușul bătut spumă și se amestecă ușor.
Această compoziție se toarnă în tava unsă cu unt.
Se fierbe în baia de apă 30-40 de minute, în cuptor.
Se răstoarnă pe o farfurie și se servește cu restul de unt.






Budincă de Carne cu Orez




BUDINCĂ DE CARNE CU OREZ



Cantitățile necesare pentru 4 porții



- 400 g carne de vacă
- 200 ml bulion de oase, degresat
- două linguri de orez
- două albușuri de ou
- 20 g unt
- sare




Mod de preparare


Se curăță carnea de pielițe și zgîrciuri și se pune la fiert.
Orezul se fierbe separat, în bulionul de oase.
Se trece prin mașina de tocat carnea fiartă și orezul fiert.
Se adaugă sarea, albușul bătut spumă și se amestecă ușor.
Această compoziție se toarnă în tava unsă cu unt.
Se fierbe în baia de apă 30-40 de minute, în cuptor.
Se răstoarnă pe o farfurie și se servește cu restul de unt.






Budincă de Şuncă cu Brînză de Vaci






BUDINCĂ DE ȘUNCĂ CU BRÎNZĂ DE VACI



Cantitățile necesare pentru 4 porții


- 250 g șuncă slabă
- 4 ouă
- 250 brînză de vaci
- sare
- piper
- 50 g unt
- o lingură de făină
- o ceașcă de lapte




Mod de preparare


Se face sosul alb din unt topit, și lapte.
Se răcește și se adaugă ouăle, sarea, brînza
rasă și șunca tăiată în bucățele.
Se toarnă în forma unsă cu unt și se fierbe
în baia de apă o oră.
Se poate prepara și cu parizer foarte proaspăt.




Budincă de Şuncă cu Brînză de Vaci






BUDINCĂ DE ȘUNCĂ CU BRÎNZĂ DE VACI



Cantitățile necesare pentru 4 porții


- 250 g șuncă slabă
- 4 ouă
- 250 brînză de vaci
- sare
- piper
- 50 g unt
- o lingură de făină
- o ceașcă de lapte




Mod de preparare


Se face sosul alb din unt topit, și lapte.
Se răcește și se adaugă ouăle, sarea, brînza
rasă și șunca tăiată în bucățele.
Se toarnă în forma unsă cu unt și se fierbe
în baia de apă o oră.
Se poate prepara și cu parizer foarte proaspăt.




Postare

  ANPC Termeni și Condiții