Budincă de Cartofi cu Brînză





BUDINCĂ DE CARTOFI CU BRÎNZĂ




Cantitățile necesare pentru 4 porții




- 1 kg cartofi
- 75 g brînză de vaci
- 200 g telemea
- 5 g unt
- două ouă



Mod de preparare


Caetofii fierți în coajă ( nu prea tare ), se curăță
și se taie în felii.
Brînza telemea, desărată și rasă, se amestecă cu brînza
de vaci și cu ouăle întregi.
Totul se amestecă cu cartofii.
Se așează compoziția într-o formă unsă cu unt,
iar deasupra restul de unt.
Se pune în cuptor 30 de miute.
Se poate prepara și cu cartofi făcuți piure cu lapte
și unt, așezînd cartofii și brînza în straturi.
Această budincă se poate servi copiilor de la vîrsta de 10 luni.





Budincă de Cartofi cu Brînză





BUDINCĂ DE CARTOFI CU BRÎNZĂ




Cantitățile necesare pentru 4 porții




- 1 kg cartofi
- 75 g brînză de vaci
- 200 g telemea
- 5 g unt
- două ouă



Mod de preparare


Caetofii fierți în coajă ( nu prea tare ), se curăță
și se taie în felii.
Brînza telemea, desărată și rasă, se amestecă cu brînza
de vaci și cu ouăle întregi.
Totul se amestecă cu cartofii.
Se așează compoziția într-o formă unsă cu unt,
iar deasupra restul de unt.
Se pune în cuptor 30 de miute.
Se poate prepara și cu cartofi făcuți piure cu lapte
și unt, așezînd cartofii și brînza în straturi.
Această budincă se poate servi copiilor de la vîrsta de 10 luni.





Budincă de Macaroane cu Brînză și sos de Roși




BUDINCĂ DE MACAROANE ȘI SOS DE ROȘII



Cantitățile necesare pentru 4 porții



- 300 g macaroane
- 200 g cașcaval sau brînză telemea rasă
- 75 g unt
- două ouă
- sos de roșii.




Mod de preparare



Macaroanele fierte în apă cu sare și scurse, se amestecă
cu untul și cu brînza sau cașcavalul ras, și două ouă crude.
Se așează într-o formă unsă cu unt și se bagă la cuptor
pînă se rumenesc.
Se servesc cu sos de roșii ( fără sos la copiii mici ).



Budincă de Macaroane cu Brînză și sos de Roși




BUDINCĂ DE MACAROANE ȘI SOS DE ROȘII



Cantitățile necesare pentru 4 porții



- 300 g macaroane
- 200 g cașcaval sau brînză telemea rasă
- 75 g unt
- două ouă
- sos de roșii.




Mod de preparare



Macaroanele fierte în apă cu sare și scurse, se amestecă
cu untul și cu brînza sau cașcavalul ras, și două ouă crude.
Se așează într-o formă unsă cu unt și se bagă la cuptor
pînă se rumenesc.
Se servesc cu sos de roșii ( fără sos la copiii mici ).



Postare

  ANPC Termeni și Condiții