Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Cremă Caramel Pentru Torturi Și Prăjituri
CREMĂ CARAMEL PENTRU TORTURI ȘI PRĂJITURI
Mod de preparare
Se arde într-o tigaie o cană de zahăr tos,
pînă devine brun deschis.
Se adaugă amestecînd tot timpul două linguri
de Zeamil sau de Fosfarin și două linguri
de cacao ( se pot amesteca dinainte ).
Se stinge cu o cană de lapte fierbinte, bine vanilat.
Se amestecă tot timpul pe foc slab, pînă devine
ca o cremă.
Se lasă să se răcească și apoi se încorporează
un pachet de unt frecat.
Cînd este rece, se umplu blaturile de tort și se ține
tortul la frigider.
Cremă Caramel Pentru Torturi Și Prăjituri
CREMĂ CARAMEL PENTRU TORTURI ȘI PRĂJITURI
Mod de preparare
Se arde într-o tigaie o cană de zahăr tos,
pînă devine brun deschis.
Se adaugă amestecînd tot timpul două linguri
de Zeamil sau de Fosfarin și două linguri
de cacao ( se pot amesteca dinainte ).
Se stinge cu o cană de lapte fierbinte, bine vanilat.
Se amestecă tot timpul pe foc slab, pînă devine
ca o cremă.
Se lasă să se răcească și apoi se încorporează
un pachet de unt frecat.
Cînd este rece, se umplu blaturile de tort și se ține
tortul la frigider.
Tort de Cremă
TORT DE CREMĂ
Cantitățile necesare pentru blat
- 100 g zahăr
- 4 ouă
- 100 g faină
- 250 ml sirop preparat din 1/2 pahar de zahăr și 1/2 pahar apă.
- fructe zaharisite.
Mod de preparare
Cantitățile necesare pentru cremă: 100 ml lapte, 50 g zahăr,
două gălbenușuri, 150 g unt proaspăt, zahăr vanilat, rom.
Prepararea blatului
Se freacă gălbenușurile cu zahăr pînă se albesc se adaugă făina,
apoi ușor albușurile bătute spumă.
Se coace, într-o tapetată cu pemet.
După ce s-a copt se taie în două în plan orizontal, se
însiropează și se unge fiecare foaie cu cremă.
Prepararea cremei
Se freacă bine gălbenușurile cu zahăr, se subțiază cu laptele
vanilat și se fierbe în baia de apă, pînă cînd se îngroașă.
Se lasă să se răcească, se pune puțin rom.
Se freacă untul spumă, se adaugă gălbenușurile frecate cu zahăr
și cu această cremă se unge tortul pe la mijloc.
Se garnisește deasupra cu fructe zaharisite, de diferite culori.
Se pot încorpora în cremă și două linguri de cacao.
Tort de Cremă
TORT DE CREMĂ
Cantitățile necesare pentru blat
- 100 g zahăr
- 4 ouă
- 100 g faină
- 250 ml sirop preparat din 1/2 pahar de zahăr și 1/2 pahar apă.
- fructe zaharisite.
Mod de preparare
Cantitățile necesare pentru cremă: 100 ml lapte, 50 g zahăr,
două gălbenușuri, 150 g unt proaspăt, zahăr vanilat, rom.
Prepararea blatului
Se freacă gălbenușurile cu zahăr pînă se albesc se adaugă făina,
apoi ușor albușurile bătute spumă.
Se coace, într-o tapetată cu pemet.
După ce s-a copt se taie în două în plan orizontal, se
însiropează și se unge fiecare foaie cu cremă.
Prepararea cremei
Se freacă bine gălbenușurile cu zahăr, se subțiază cu laptele
vanilat și se fierbe în baia de apă, pînă cînd se îngroașă.
Se lasă să se răcească, se pune puțin rom.
Se freacă untul spumă, se adaugă gălbenușurile frecate cu zahăr
și cu această cremă se unge tortul pe la mijloc.
Se garnisește deasupra cu fructe zaharisite, de diferite culori.
Se pot încorpora în cremă și două linguri de cacao.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții