Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Sos Tomat Natural
SOS TOMAT NATURAL
( 8 porții x 100 g )
Ingrediente
- Roșii 1 kg
- apă ( supă carne ) 500 ml
- unt ( ulei ) 50 g
- ceapă 100 g
- sare 10 g
- zahăr 20 g
- pătrunjel verde 20 g
Mod de preparare
Se spală roșiile și se taie mărunt.
Se pun într-o oală cu apă sau cu supă de carne
vezi rețeta de supă cu ceapa, curățată și
spălată și cu sarea.
Se lasă pe foc să fiarbă.
După ce au fiert, se dau roșiile prin sită și,
în același vas, se strecoară zeama de fierbere ;
se adaugă untul ( uleiul ) și pătrunjelul tocat.
Înainte de a servi, se amestecă bine.
Se servește la diferite garnituri din legume,
la preparate din carne și făinoase.
Calorii 80 - 135 ( cu supă de carne )/porție
Sos Tomat Natural
SOS TOMAT NATURAL
( 8 porții x 100 g )
Ingrediente
- Roșii 1 kg
- apă ( supă carne ) 500 ml
- unt ( ulei ) 50 g
- ceapă 100 g
- sare 10 g
- zahăr 20 g
- pătrunjel verde 20 g
Mod de preparare
Se spală roșiile și se taie mărunt.
Se pun într-o oală cu apă sau cu supă de carne
vezi rețeta de supă cu ceapa, curățată și
spălată și cu sarea.
Se lasă pe foc să fiarbă.
După ce au fiert, se dau roșiile prin sită și,
în același vas, se strecoară zeama de fierbere ;
se adaugă untul ( uleiul ) și pătrunjelul tocat.
Înainte de a servi, se amestecă bine.
Se servește la diferite garnituri din legume,
la preparate din carne și făinoase.
Calorii 80 - 135 ( cu supă de carne )/porție
Sos de Roșii Romînesc 2
SOS DE ROȘII ROMÎNESC 2
( 8 porții x 100 g )
Ingrediente
- Roșii 1 kg
- ulei 200 ml
- ceapă 100 g
- zahăr 10 g
- sare 10 g
- pătrunjel verde 20 g
Mod de preparare
Roșiile se curăță de coajă și de semințe, se rup în
bucăți mari și se pun la fiert cu ceapa și pătrunjelul
tocat mărunt.
Pe parcurs se adaugă uleiul, sarea și zahărul și,după
ce au fiert bine, se strecoară.
Calorii 240/porție
Sos de Roșii Romînesc 2
SOS DE ROȘII ROMÎNESC 2
( 8 porții x 100 g )
Ingrediente
- Roșii 1 kg
- ulei 200 ml
- ceapă 100 g
- zahăr 10 g
- sare 10 g
- pătrunjel verde 20 g
Mod de preparare
Roșiile se curăță de coajă și de semințe, se rup în
bucăți mari și se pun la fiert cu ceapa și pătrunjelul
tocat mărunt.
Pe parcurs se adaugă uleiul, sarea și zahărul și,după
ce au fiert bine, se strecoară.
Calorii 240/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții