Sos de Roșii Romînesc 2




SOS DE ROȘII ROMÎNESC 2

( 8 porții x 100 g )

Ingrediente


- Roșii 1 kg
- ulei 200 ml
- ceapă 100 g
- zahăr 10 g
- sare 10 g
- pătrunjel verde 20 g


Mod de preparare

Roșiile se curăță de coajă și de semințe, se rup în
bucăți mari și se pun la fiert cu ceapa și pătrunjelul
tocat mărunt.
Pe parcurs se adaugă uleiul, sarea și zahărul și,după
ce au fiert bine, se strecoară.


Calorii 240/porție




Sos de Roșii Romînesc 2




SOS DE ROȘII ROMÎNESC 2

( 8 porții x 100 g )

Ingrediente


- Roșii 1 kg
- ulei 200 ml
- ceapă 100 g
- zahăr 10 g
- sare 10 g
- pătrunjel verde 20 g


Mod de preparare

Roșiile se curăță de coajă și de semințe, se rup în
bucăți mari și se pun la fiert cu ceapa și pătrunjelul
tocat mărunt.
Pe parcurs se adaugă uleiul, sarea și zahărul și,după
ce au fiert bine, se strecoară.


Calorii 240/porție




Sos de Roșii Romînesc 1




SOS DE ROȘII ROMÎNESC 1


( 8 porții x 100 g )

Ingrediente


- Roșii 1 kg
- unt ( margarină ) 80 g
- sare 10 g
- zahăr 10 g
- eventual smîntînă 150 g


Mod de preparare


Roșiile se spală, se curăță și se pun la fiert, tăiate bucăți.
Cînd sînt bine fierte, se trec prin sită, li se adaugă untul,
sarea și zahărul și se mai fierbe pînă se îngroașă.
La sfîrșit, se poate amesteca cu 150 g smîntînă.


Calorii   100 - 130 ( cu smîntînă )/porție




Sos de Roșii Romînesc 1




SOS DE ROȘII ROMÎNESC 1


( 8 porții x 100 g )

Ingrediente


- Roșii 1 kg
- unt ( margarină ) 80 g
- sare 10 g
- zahăr 10 g
- eventual smîntînă 150 g


Mod de preparare


Roșiile se spală, se curăță și se pun la fiert, tăiate bucăți.
Cînd sînt bine fierte, se trec prin sită, li se adaugă untul,
sarea și zahărul și se mai fierbe pînă se îngroașă.
La sfîrșit, se poate amesteca cu 150 g smîntînă.


Calorii   100 - 130 ( cu smîntînă )/porție




Postare

  ANPC Termeni și Condiții