Sos Roz




SOS ROZ


( 2 porții x 100 g )

Ingrediente


- Sos alb 100 g
- morcovi 20 - 30 g


Mod de preparare

Se face un sos alb vezi rețeta, la care se
adaugă suc de morcovi, preparat astfel :
se curăță morcovii, se spală, se rad și se
storc prin tifon, iar sucul se toarnă în sosul alb.
Se servește cu rasol de carne.


Calorii    120/porție


Sos Roz




SOS ROZ


( 2 porții x 100 g )

Ingrediente


- Sos alb 100 g
- morcovi 20 - 30 g


Mod de preparare

Se face un sos alb vezi rețeta, la care se
adaugă suc de morcovi, preparat astfel :
se curăță morcovii, se spală, se rad și se
storc prin tifon, iar sucul se toarnă în sosul alb.
Se servește cu rasol de carne.


Calorii    120/porție


Sos de Legume



SOS DE LEGUME

( 2 porții x 100 g )

Igrediente


- Morcovi 50 g
- pătrunjel 50 g
- dovlecei 50 g
- roșii 100 g
- cartofi 50 g
- țelină 5 g
- apă 200 ml
- ulei 10 g
- suc de mămîie 2 ml
- verdeață 10 g
- sare 3 g


Mod de preparare


Se curăță zarzavaturile, se rad și se fierb
înăbușit în apă.
După ce au fiert bine, se trec prin sită, se
adaugă uleiul, sarea și se mai dă un clocot.
La servire, se adaugă sucul de lămîie și verdeață
tocată mărunt.
Cînd sosul nu conține cartofi, se adaugă 5 g făină.


Calorii   90/porție


Sos de Legume



SOS DE LEGUME

( 2 porții x 100 g )

Igrediente


- Morcovi 50 g
- pătrunjel 50 g
- dovlecei 50 g
- roșii 100 g
- cartofi 50 g
- țelină 5 g
- apă 200 ml
- ulei 10 g
- suc de mămîie 2 ml
- verdeață 10 g
- sare 3 g


Mod de preparare


Se curăță zarzavaturile, se rad și se fierb
înăbușit în apă.
După ce au fiert bine, se trec prin sită, se
adaugă uleiul, sarea și se mai dă un clocot.
La servire, se adaugă sucul de lămîie și verdeață
tocată mărunt.
Cînd sosul nu conține cartofi, se adaugă 5 g făină.


Calorii   90/porție


Postare

  ANPC Termeni și Condiții