Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Brînză de Vaci Preparată cu Cheag
BRÎNZĂ DE VACI PREPARATĂ CU CHEAG
Ingrediente
- Lapte 1 litru
- cheag 2 lingurițe
Mod de preparare
Se fierbe laptele, apoi se lasă să se răcească
la 30 - 40 grade, cînd se adaugă cheagul.
Se lasă 12 ore la temperatura camerei, apoi
se toarnă într-un săculeț de tifon și se lasă la scurs.
Calorii 100/100 g
Brînză de Vaci Preparată cu Cheag
BRÎNZĂ DE VACI PREPARATĂ CU CHEAG
Ingrediente
- Lapte 1 litru
- cheag 2 lingurițe
Mod de preparare
Se fierbe laptele, apoi se lasă să se răcească
la 30 - 40 grade, cînd se adaugă cheagul.
Se lasă 12 ore la temperatura camerei, apoi
se toarnă într-un săculeț de tifon și se lasă la scurs.
Calorii 100/100 g
Brînză de Vaci Preparată cu Zeamă de Lămîie
BRÎNZĂ DE VACI PREPERATĂ CU ZEAMĂ DE LĂMÎIE
Ingrediente
- Lapte 500 ml
- zeamă de lămîie 6 - 8 lingurițe
Mod de preparare
În laptele fierbinte se adaugă sucul de lămîie.
Se lasă să se răcească și se strecoară prin tifon.
Calorii 100/100g
Brînză de Vaci Preparată cu Zeamă de Lămîie
BRÎNZĂ DE VACI PREPERATĂ CU ZEAMĂ DE LĂMÎIE
Ingrediente
- Lapte 500 ml
- zeamă de lămîie 6 - 8 lingurițe
Mod de preparare
În laptele fierbinte se adaugă sucul de lămîie.
Se lasă să se răcească și se strecoară prin tifon.
Calorii 100/100g
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții