Cremă de Brînză de Vacă




CREMĂ DE BRÎNZĂ DE VACĂ


( 3 porții x 50 g )

Ingrediente


- Brînză de vaci 100 g
- lapte 30 ml
- zahăr 20 g
- zahăr vanilat 1/4 plic
- coajă de lămîie
- sare 3 - 4 g


Mod de preparare

Brînza, trecută prin sită, se amestecă cu zahărul,
laptele, vanilia, coaja de lămîie și sarea.
Se bate pînă se obține o pastă fină cu care se ung tartitele.



Calorii   65/porție



Cremă de Brînză de Vacă




CREMĂ DE BRÎNZĂ DE VACĂ


( 3 porții x 50 g )

Ingrediente


- Brînză de vaci 100 g
- lapte 30 ml
- zahăr 20 g
- zahăr vanilat 1/4 plic
- coajă de lămîie
- sare 3 - 4 g


Mod de preparare

Brînza, trecută prin sită, se amestecă cu zahărul,
laptele, vanilia, coaja de lămîie și sarea.
Se bate pînă se obține o pastă fină cu care se ung tartitele.



Calorii   65/porție



Lapte Prins sau Lapte Bătut




LAPTE PRINS SAU LAPTE BĂTUT



Ingrediente


- Lapte 1 litru


Mod de preparare


Laptele, nefiert, se pune la prins într-un vas smălțiut.
Cînd s-a prins ( în cca 24 ore la temperatura camerei )
se poate ridica smîntîna, apoi laptele se bate bine cu telul.
Se poate pregăti și din lapte fiert, însămînțat cu iaurt.


Calorii   65/100 g





Lapte Prins sau Lapte Bătut




LAPTE PRINS SAU LAPTE BĂTUT



Ingrediente


- Lapte 1 litru


Mod de preparare


Laptele, nefiert, se pune la prins într-un vas smălțiut.
Cînd s-a prins ( în cca 24 ore la temperatura camerei )
se poate ridica smîntîna, apoi laptele se bate bine cu telul.
Se poate pregăti și din lapte fiert, însămînțat cu iaurt.


Calorii   65/100 g





Postare

  ANPC Termeni și Condiții