Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Cremă de Brînză de Vacă
CREMĂ DE BRÎNZĂ DE VACĂ
( 3 porții x 50 g )
Ingrediente
- Brînză de vaci 100 g
- lapte 30 ml
- zahăr 20 g
- zahăr vanilat 1/4 plic
- coajă de lămîie
- sare 3 - 4 g
Mod de preparare
Brînza, trecută prin sită, se amestecă cu zahărul,
laptele, vanilia, coaja de lămîie și sarea.
Se bate pînă se obține o pastă fină cu care se ung tartitele.
Calorii 65/porție
Cremă de Brînză de Vacă
CREMĂ DE BRÎNZĂ DE VACĂ
( 3 porții x 50 g )
Ingrediente
- Brînză de vaci 100 g
- lapte 30 ml
- zahăr 20 g
- zahăr vanilat 1/4 plic
- coajă de lămîie
- sare 3 - 4 g
Mod de preparare
Brînza, trecută prin sită, se amestecă cu zahărul,
laptele, vanilia, coaja de lămîie și sarea.
Se bate pînă se obține o pastă fină cu care se ung tartitele.
Calorii 65/porție
Lapte Prins sau Lapte Bătut
LAPTE PRINS SAU LAPTE BĂTUT
Ingrediente
- Lapte 1 litru
Mod de preparare
Laptele, nefiert, se pune la prins într-un vas smălțiut.
Cînd s-a prins ( în cca 24 ore la temperatura camerei )
se poate ridica smîntîna, apoi laptele se bate bine cu telul.
Se poate pregăti și din lapte fiert, însămînțat cu iaurt.
Calorii 65/100 g
Lapte Prins sau Lapte Bătut
LAPTE PRINS SAU LAPTE BĂTUT
Ingrediente
- Lapte 1 litru
Mod de preparare
Laptele, nefiert, se pune la prins într-un vas smălțiut.
Cînd s-a prins ( în cca 24 ore la temperatura camerei )
se poate ridica smîntîna, apoi laptele se bate bine cu telul.
Se poate pregăti și din lapte fiert, însămînțat cu iaurt.
Calorii 65/100 g
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții