Brînză de Vaci Preparată cu Cheag




BRÎNZĂ DE VACI PREPARATĂ CU CHEAG



Ingrediente

- Lapte 1 litru
- cheag 2 lingurițe


Mod de preparare


Se fierbe laptele, apoi se lasă să se răcească
la 30 - 40 grade, cînd se adaugă cheagul.
Se lasă 12 ore la temperatura camerei, apoi
se toarnă într-un săculeț de tifon și se lasă la scurs.


Calorii   100/100 g





Brînză de Vaci Preparată cu Cheag




BRÎNZĂ DE VACI PREPARATĂ CU CHEAG



Ingrediente

- Lapte 1 litru
- cheag 2 lingurițe


Mod de preparare


Se fierbe laptele, apoi se lasă să se răcească
la 30 - 40 grade, cînd se adaugă cheagul.
Se lasă 12 ore la temperatura camerei, apoi
se toarnă într-un săculeț de tifon și se lasă la scurs.


Calorii   100/100 g





Brînză de Vaci Preparată cu Zeamă de Lămîie




BRÎNZĂ DE VACI PREPERATĂ CU ZEAMĂ DE LĂMÎIE



Ingrediente

- Lapte 500 ml
- zeamă de lămîie 6 - 8 lingurițe


Mod de preparare


În laptele fierbinte se adaugă sucul de lămîie.
Se lasă să se răcească și se strecoară prin tifon.



Calorii   100/100g





Brînză de Vaci Preparată cu Zeamă de Lămîie




BRÎNZĂ DE VACI PREPERATĂ CU ZEAMĂ DE LĂMÎIE



Ingrediente

- Lapte 500 ml
- zeamă de lămîie 6 - 8 lingurițe


Mod de preparare


În laptele fierbinte se adaugă sucul de lămîie.
Se lasă să se răcească și se strecoară prin tifon.



Calorii   100/100g





Postare

  ANPC Termeni și Condiții