Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Omletă Sufleu Nora
OMLETĂ SUFLEU NORA
( 2 porții x 120 g )
Ingrediente
- Ouă 2 buc
- făină 25 g
- lapte 100 ml
- sare 2 - 3 g
- unt ( margarină sau ulei ) 20 g
Mod de preparare
Se freacă gălbenușurile cu făina.
Se adaugă laptele, sarea și, la sfîrșit,
albușurile bătute spumă.
Într-o tavă ( tigaie ) se încinge untul
( margarina sau uleiul ), în care se toarnă
compoziția și se pune 10 minute.
În cuptorul dinainte încins.
Se poate servi cu orice garnitură de legume.
Calorii 210/porție
Omletă Sufleu Nora
OMLETĂ SUFLEU NORA
( 2 porții x 120 g )
Ingrediente
- Ouă 2 buc
- făină 25 g
- lapte 100 ml
- sare 2 - 3 g
- unt ( margarină sau ulei ) 20 g
Mod de preparare
Se freacă gălbenușurile cu făina.
Se adaugă laptele, sarea și, la sfîrșit,
albușurile bătute spumă.
Într-o tavă ( tigaie ) se încinge untul
( margarina sau uleiul ), în care se toarnă
compoziția și se pune 10 minute.
În cuptorul dinainte încins.
Se poate servi cu orice garnitură de legume.
Calorii 210/porție
Omletă cu Cartofi
OMLETĂ CU CARTOFI
( 4 porții x 150 g )
Ingrediente
- Cartofi 500 g
- ouă 4 buc
- unt 20 g
- sare 5 g
- mărar 10 g
Mod de preparare
Se curăță cartofi cruzi, se spală și se rad pe
răzătoarea cu găuri mici.
Se adaugă ouăle, bine bătute, sarea și mărarul.
Se amestecă compoziția și se răstoarnă într-un
vas cu untul încins.
Cînd omleta s-a rumenit pe o parte, se întoarce
cu un cuțit și se rumenește și pe partea cealaltă.
Se servește fierbinte, eventual cu salată verde.
Calorii 225/porție
Omletă cu Cartofi
OMLETĂ CU CARTOFI
( 4 porții x 150 g )
Ingrediente
- Cartofi 500 g
- ouă 4 buc
- unt 20 g
- sare 5 g
- mărar 10 g
Mod de preparare
Se curăță cartofi cruzi, se spală și se rad pe
răzătoarea cu găuri mici.
Se adaugă ouăle, bine bătute, sarea și mărarul.
Se amestecă compoziția și se răstoarnă într-un
vas cu untul încins.
Cînd omleta s-a rumenit pe o parte, se întoarce
cu un cuțit și se rumenește și pe partea cealaltă.
Se servește fierbinte, eventual cu salată verde.
Calorii 225/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții