Sufleu de Brînză Telemea



SUFLEU DE BRÎNZĂ TELEMEA

( 10 porții x 70 - 80 g )

Ingrediente

- 6 ouă
- telemea 200 g
- unt 125 g
- smîntînă 60 g
- sare 5 g


Mod de preparare

Într-un castronaș se freacă bine untul ( muiat puțin )
cu gălbenușurile și sarea, pînă se obține o cremă pufoasă.
Se înglobează apoi brînza rasă, albușurile bătute
spumă și smîntîna.
Compoziția se coace circa 20 minute.
Într-o formă bine unsă, în cuptorul încins, la foc moale.
Se servește imediat.


Calorii   210/porție




Sufleu de Brînză Telemea



SUFLEU DE BRÎNZĂ TELEMEA

( 10 porții x 70 - 80 g )

Ingrediente

- 6 ouă
- telemea 200 g
- unt 125 g
- smîntînă 60 g
- sare 5 g


Mod de preparare

Într-un castronaș se freacă bine untul ( muiat puțin )
cu gălbenușurile și sarea, pînă se obține o cremă pufoasă.
Se înglobează apoi brînza rasă, albușurile bătute
spumă și smîntîna.
Compoziția se coace circa 20 minute.
Într-o formă bine unsă, în cuptorul încins, la foc moale.
Se servește imediat.


Calorii   210/porție




Sufleu de Făină cu Brînză și Ou



SUFLEU DE FĂINĂ CU BRÎNZĂ ȘI OU

( 2 porții x 90 g )

Ingrediente

- Făină 20 g
- unt 15 g
- lapte 50 ml
- brînză de vaci 50 g
- 1 ou
- sare 1 g


Mod de preparare

Se face un sos ( rîntaș ) alb din făină și unt,
stins cu lapte.
Cum începe să fiarbă se dă la o parte, se
adaugă brînza de vaci și sarea.
Compoziția obținută se amestecă cu albușul
bătut spumă, se unge deasupra cu gălbenuș,
apoi se coace la cuptor 20 30 de minute.


Calorii    170/porție




Sufleu de Făină cu Brînză și Ou



SUFLEU DE FĂINĂ CU BRÎNZĂ ȘI OU

( 2 porții x 90 g )

Ingrediente

- Făină 20 g
- unt 15 g
- lapte 50 ml
- brînză de vaci 50 g
- 1 ou
- sare 1 g


Mod de preparare

Se face un sos ( rîntaș ) alb din făină și unt,
stins cu lapte.
Cum începe să fiarbă se dă la o parte, se
adaugă brînza de vaci și sarea.
Compoziția obținută se amestecă cu albușul
bătut spumă, se unge deasupra cu gălbenuș,
apoi se coace la cuptor 20 30 de minute.


Calorii    170/porție




Postare

  ANPC Termeni și Condiții