Sufleu de Dovlecei





SUFLEU DE DOVLECEI

( 12 porții x 120 g )

Ingrediente

- Dovlecei 1 kg
- unt 100 g
- brînză telemea sau cașcaval 120 g
- sare 5 g
- făină 15 g
- 4 ouă
- lapte 500 ml


Mod de preparare

Se pregătește la fel ca sufleul de fasole verde
și mazăre.
Dovleceii, curățați și fierți, se trec prin sită.


Calorii    160/porție




Sufleu de Dovlecei





SUFLEU DE DOVLECEI

( 12 porții x 120 g )

Ingrediente

- Dovlecei 1 kg
- unt 100 g
- brînză telemea sau cașcaval 120 g
- sare 5 g
- făină 15 g
- 4 ouă
- lapte 500 ml


Mod de preparare

Se pregătește la fel ca sufleul de fasole verde
și mazăre.
Dovleceii, curățați și fierți, se trec prin sită.


Calorii    160/porție




Sufleu de Mazăre





SUFLEU DE MAZĂRE

( 12 porții x 120 g )

Ingrediente

- Mazăre boabe 800 g
- unt 100 g
- brînză telemea sau cașcaval 120 g
- sare 5 g
- făină 15 g
- 4 ouă
- lapte 500 ml

Mod de preparare

Se prepară la fel ca la sufleul din fasole verde.
Mazărea, fiartă, se dă prin sită.


Calorii  175/porție




Sufleu de Mazăre





SUFLEU DE MAZĂRE

( 12 porții x 120 g )

Ingrediente

- Mazăre boabe 800 g
- unt 100 g
- brînză telemea sau cașcaval 120 g
- sare 5 g
- făină 15 g
- 4 ouă
- lapte 500 ml

Mod de preparare

Se prepară la fel ca la sufleul din fasole verde.
Mazărea, fiartă, se dă prin sită.


Calorii  175/porție




Postare

  ANPC Termeni și Condiții