Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Sufleu de Portocale
SUFLEU DE PORTOCALE
( 6 porții x 100 g )
Mod de preparare
Se prepară la fel ca sufleul de vanilie;
vanilia se pune numai 1/4 baton sau
doar un plic de zahăr vanilat, în schimb se
adaugă coaja rasă și zeama de la 2 - 3
portocale.
Se poate servi cu frișcă.
Calorii 230/porție
Sufleu de Portocale
SUFLEU DE PORTOCALE
( 6 porții x 100 g )
Mod de preparare
Se prepară la fel ca sufleul de vanilie;
vanilia se pune numai 1/4 baton sau
doar un plic de zahăr vanilat, în schimb se
adaugă coaja rasă și zeama de la 2 - 3
portocale.
Se poate servi cu frișcă.
Calorii 230/porție
Sufleu de Vanilie
SUFLEU DE VANILIE
( 6 porții x 100 g )
Ingrediente
- Lapte 200 ml
- vanilie 1/2 baton sau zahăr vanilat 2 plicuri
- unt 30 g
- 6 ouă
- zahăr tos 100 g
- zahăr farin 20 g
- eventual frișcă 100 g
Mod de preparare
Laptele, făina, zahărul tos, 10 g unt, 3 gălbenușuri
și vanilia sau zahărul vanilat, se pun la foc și se amestecă
pînă se îngroașă, se răcorește puțin și se adaugă și
celelalte 3 gălbenușuri.
Albușurile se bat spumă tare și se amestecă cu compoziția,
cînd aceasta este încă fierbinte.
Se toarnă într-un vas uns cu unt și se dă la cuptor, la foc
moderat, cu 15 minute înainte de servire.
Se răstoarnă pe un platou și se pudrează cu zahăr farin.
Se poate servi cu frișcă.
Calorii 230 fără frișcă
Sufleu de Vanilie
SUFLEU DE VANILIE
( 6 porții x 100 g )
Ingrediente
- Lapte 200 ml
- vanilie 1/2 baton sau zahăr vanilat 2 plicuri
- unt 30 g
- 6 ouă
- zahăr tos 100 g
- zahăr farin 20 g
- eventual frișcă 100 g
Mod de preparare
Laptele, făina, zahărul tos, 10 g unt, 3 gălbenușuri
și vanilia sau zahărul vanilat, se pun la foc și se amestecă
pînă se îngroașă, se răcorește puțin și se adaugă și
celelalte 3 gălbenușuri.
Albușurile se bat spumă tare și se amestecă cu compoziția,
cînd aceasta este încă fierbinte.
Se toarnă într-un vas uns cu unt și se dă la cuptor, la foc
moderat, cu 15 minute înainte de servire.
Se răstoarnă pe un platou și se pudrează cu zahăr farin.
Se poate servi cu frișcă.
Calorii 230 fără frișcă
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții