Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Soteu de Fasole Verde
SOTEU DE FASOLE VERDE
( o porție = 100 g )
Ingrediente
- Fasole verde 100 g
- unt 8 g
- sare 1 g
- smîntînă sau iaurt 20 g
Mod de preparate
Fasolea verde, curățată, spălată și mărunțită
cu cuțitul, se scurge și apoi se înăbușă cu unt.
Se servește caldă, adăugîndu-se sarea și
smîntîna sau iaurtul.
Calorii 135 cu smîntînă/porție
Soteu de Fasole Verde
SOTEU DE FASOLE VERDE
( o porție = 100 g )
Ingrediente
- Fasole verde 100 g
- unt 8 g
- sare 1 g
- smîntînă sau iaurt 20 g
Mod de preparate
Fasolea verde, curățată, spălată și mărunțită
cu cuțitul, se scurge și apoi se înăbușă cu unt.
Se servește caldă, adăugîndu-se sarea și
smîntîna sau iaurtul.
Calorii 135 cu smîntînă/porție
Soteu de Legume cu Unt
SOTEU DE LEGUME CU UNT
( o porție x 100 g )
Ingrediente
- Morcov 40 g
- mazăre 20 g
- cartofi 50 g
- dovlecei 50 g
- verdeață 1 g
- unt 10 g
- sare 1 - 2 g
- eventual smîntînă 15 g
Mod de preparare
Se curăță și se spală bine zarzavaturile, apoi
se pun la fiert în apă ( cît să le acopere ).
Se pune mai întîi la fiert morcovul tăiat cubulețe,
apoi mazărea boabe, cartofii și dovleceii
tot cubulețe.
După ce au fiert, se strecoară și se adaugă sarea
și untul, servindu-se calde.
Soteul este și mai gustos dacă se adaugă smîntînă.
Calorii 140 - 170 cu smîntînă/porție
Soteu de Legume cu Unt
SOTEU DE LEGUME CU UNT
( o porție x 100 g )
Ingrediente
- Morcov 40 g
- mazăre 20 g
- cartofi 50 g
- dovlecei 50 g
- verdeață 1 g
- unt 10 g
- sare 1 - 2 g
- eventual smîntînă 15 g
Mod de preparare
Se curăță și se spală bine zarzavaturile, apoi
se pun la fiert în apă ( cît să le acopere ).
Se pune mai întîi la fiert morcovul tăiat cubulețe,
apoi mazărea boabe, cartofii și dovleceii
tot cubulețe.
După ce au fiert, se strecoară și se adaugă sarea
și untul, servindu-se calde.
Soteul este și mai gustos dacă se adaugă smîntînă.
Calorii 140 - 170 cu smîntînă/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții