Piureuri





PIREURI




Pentru pregătirea piureurilor, zarzavaturile trebuie
bine fierte și pasate cînd sînt încă fierbinți.
Laptele sau zeama folosite pentru diluarea piureurilor
vor fi călduțe.
Diversele adaosuri ( carnea, ou, etc ), vor fi
omogenizate înainte de a fi încorporate în piureuri.
Pentru copiii sub 7 luni, zarzavaturile vor fi
pasate prin sită.
Piureul bine pregătit are consistența unei creme și
aspectul spumos.







Piureuri





PIREURI




Pentru pregătirea piureurilor, zarzavaturile trebuie
bine fierte și pasate cînd sînt încă fierbinți.
Laptele sau zeama folosite pentru diluarea piureurilor
vor fi călduțe.
Diversele adaosuri ( carnea, ou, etc ), vor fi
omogenizate înainte de a fi încorporate în piureuri.
Pentru copiii sub 7 luni, zarzavaturile vor fi
pasate prin sită.
Piureul bine pregătit are consistența unei creme și
aspectul spumos.







Fasole Verde cu Sos de Smîntînă



FASOLE VERDE CU SOS DE SMÎNTÎNĂ

( 2 porții x 120 g )

Ingrediente

- Fasole verde 200 g
- smîntînă 20 g
- supă de carne ( legume ) 80 g
- mărar 2 g
- sare 2 g



Mod de preparare

Fasolea se curăță, se spală, se mărunțește
cu cuțitul și se pune la fiert în apă cu sare.
După ce a fiert bine, se scurge.
Se servește cu sos fierbinte de smîntînă,
peste care se presară mărarul tocat.
Sosul de smîntînă se abține bătînd smîntîna
cu supa de carne vezi rețeta sau supă de legume.


Calorii   135/porție




Fasole Verde cu Sos de Smîntînă



FASOLE VERDE CU SOS DE SMÎNTÎNĂ

( 2 porții x 120 g )

Ingrediente

- Fasole verde 200 g
- smîntînă 20 g
- supă de carne ( legume ) 80 g
- mărar 2 g
- sare 2 g



Mod de preparare

Fasolea se curăță, se spală, se mărunțește
cu cuțitul și se pune la fiert în apă cu sare.
După ce a fiert bine, se scurge.
Se servește cu sos fierbinte de smîntînă,
peste care se presară mărarul tocat.
Sosul de smîntînă se abține bătînd smîntîna
cu supa de carne vezi rețeta sau supă de legume.


Calorii   135/porție




Postare

  ANPC Termeni și Condiții