Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Piure de Cartofi Copți
PIURE DE CARTOFI COPȚI
( 4 porții x 80 g )
Ingrediente
- Cartofi 300 g
- lapte 100 ml
- sare 2 - 3 g
- zahăr 5 g
- unt 10 g
Mod de preparare
Cartofii, bine spălați, se pun la cuptor, pe o tavă de tablă.
Cînd s-au copt, se curăță de coajă și miezul lor se
zdrobește cu o lingură, se pasează prin sită sau prin
presa de zarzavaturi.
Se adaugă apoi laptele cald, zahărul, sarea și untul
și se freacă pînă devine spumos.
Calorii 100/porție
Piure de Cartofi Copți
PIURE DE CARTOFI COPȚI
( 4 porții x 80 g )
Ingrediente
- Cartofi 300 g
- lapte 100 ml
- sare 2 - 3 g
- zahăr 5 g
- unt 10 g
Mod de preparare
Cartofii, bine spălați, se pun la cuptor, pe o tavă de tablă.
Cînd s-au copt, se curăță de coajă și miezul lor se
zdrobește cu o lingură, se pasează prin sită sau prin
presa de zarzavaturi.
Se adaugă apoi laptele cald, zahărul, sarea și untul
și se freacă pînă devine spumos.
Calorii 100/porție
Piure de Cartofi
PIURE DE CARTOFI
( 4 porții x 80 g )
Ingrediente
- Cartofi 300 g
- lapte 100 ml
- sare 3 g
- zahăr 5 g
- unt 10 g
Mod de preparare
Cartofii, bine spălați și fierți, se decojesc, se pasează prin
sită, se pun în cratiță și se adaugă laptele fierbinte,
zahărul și sarea.
Se bat bine cu telul, pentru ca piureul să fie alb, spumos
și fără cocoloașe.
Cînd piureul este gata se ia de pe foc și se adaugă untul.
Piureul, odată pregătit, nu trebuie să stea.
Dacă nu poate fi servit imediat, se lasă în aburi, acoperit
și se toarnă peste el laptele fierbinte, fără să se amestece.
Înainte de a fi servit, se adaugă untul și se bate bine cu telul.
Calorii cca 100/porție
Piure de Cartofi
PIURE DE CARTOFI
( 4 porții x 80 g )
Ingrediente
- Cartofi 300 g
- lapte 100 ml
- sare 3 g
- zahăr 5 g
- unt 10 g
Mod de preparare
Cartofii, bine spălați și fierți, se decojesc, se pasează prin
sită, se pun în cratiță și se adaugă laptele fierbinte,
zahărul și sarea.
Se bat bine cu telul, pentru ca piureul să fie alb, spumos
și fără cocoloașe.
Cînd piureul este gata se ia de pe foc și se adaugă untul.
Piureul, odată pregătit, nu trebuie să stea.
Dacă nu poate fi servit imediat, se lasă în aburi, acoperit
și se toarnă peste el laptele fierbinte, fără să se amestece.
Înainte de a fi servit, se adaugă untul și se bate bine cu telul.
Calorii cca 100/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții