Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Salată de Roșii Combinată
SALATĂ DE ROȘII COMBINATĂ
( 10 porții x 60 g )
Ingrediente
- Roșii 400 g
- ardei gras 100 g
- castraveți 200 g
- ulei 25 ml
- sare 3 - 4 g
- pătrunjel 10 g
- facultativ oțet sau suc de lămîie 15 g
Mod de preparare
Legumele se curăță, se spală și se taie în felii rotunde
sau în fîșii subțiri.
Se adaugă uleiul și sarea, eventual și ățetul sau zeama
de lămîie și se amestecă bine.
Salata se garnisește cu pătrunjel verde și se servește imediat.
Calorii 35/porție
Salată de Roșii Combinată
SALATĂ DE ROȘII COMBINATĂ
( 10 porții x 60 g )
Ingrediente
- Roșii 400 g
- ardei gras 100 g
- castraveți 200 g
- ulei 25 ml
- sare 3 - 4 g
- pătrunjel 10 g
- facultativ oțet sau suc de lămîie 15 g
Mod de preparare
Legumele se curăță, se spală și se taie în felii rotunde
sau în fîșii subțiri.
Se adaugă uleiul și sarea, eventual și ățetul sau zeama
de lămîie și se amestecă bine.
Salata se garnisește cu pătrunjel verde și se servește imediat.
Calorii 35/porție
Salată de Roșii, Simplă
SALATĂ DE ROȘII, SIMPLĂ
( 8 porții x 60 g )
Ingrediente
- Roșii 500 g
- ulei 20 ml
- sare 2 - 3 g
- pătrunjel 10 g
Mod de preparare
Roșile, spălate, se taie rondele sau ca feliile de pepene
și se pun într-un castron.
Se adaugă uleiul, sarea, se amestecă bine și se garnisește
cu pătrunjel verde.
Salata se servește imediat ( ținute mai mult timp, roșiile
se înmoaie ).
Roșiile, astfel pregătite, se pot combina și cu alte legume.
Calorii 35/porție
Salată de Roșii, Simplă
SALATĂ DE ROȘII, SIMPLĂ
( 8 porții x 60 g )
Ingrediente
- Roșii 500 g
- ulei 20 ml
- sare 2 - 3 g
- pătrunjel 10 g
Mod de preparare
Roșile, spălate, se taie rondele sau ca feliile de pepene
și se pun într-un castron.
Se adaugă uleiul, sarea, se amestecă bine și se garnisește
cu pătrunjel verde.
Salata se servește imediat ( ținute mai mult timp, roșiile
se înmoaie ).
Roșiile, astfel pregătite, se pot combina și cu alte legume.
Calorii 35/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții