Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Siropul de Zahăr
SIROPUL DE ZAHĂR
Siropul de zahăr pentru sucurile și piureurile de fructe
se prepară din 200 ml apă și 100 g zahăr, care se fierb
pînă cînd volumul total se reduce la 200 ml.
În timpul fierberii, se ridică spuma.
Cînd se ia de pe foc, este bine să se adauge 2 - 3 lingurițe
de zeamă de lămîie, pentru ca siropul să nu se zaharisească.
Se păstrează la frigider.
O linguriță de sirop conține 2,5 g zahăr.
Calorii 10/linguriță/porție
Siropul de Zahăr
SIROPUL DE ZAHĂR
Siropul de zahăr pentru sucurile și piureurile de fructe
se prepară din 200 ml apă și 100 g zahăr, care se fierb
pînă cînd volumul total se reduce la 200 ml.
În timpul fierberii, se ridică spuma.
Cînd se ia de pe foc, este bine să se adauge 2 - 3 lingurițe
de zeamă de lămîie, pentru ca siropul să nu se zaharisească.
Se păstrează la frigider.
O linguriță de sirop conține 2,5 g zahăr.
Calorii 10/linguriță/porție
Mere Rase cu Biscuiți
MERE RASE CU BISCUIȚI
( o porție = 120 g )
Ingrediente
- Mere 120 g
- biscuiți 20 g ( 2 buc )
- sirop zahăr 20 ml
Mod de preparare
Merele, spălate și curățate de coajă, se dau pe
răzătoare ( de preferat din sticlă ) și apoi se
amestecă cu biscuiții transformați în pesmet
și cu siropul de zahăr.
Pentru gust, se poate adăuga și puțină vanilie
pisată ( zahăr vanilat ), ori cîteva picături de
suc de lămîie.
În loc de biscuiți se poate folosi orez pasat.
Calorii 165/porție
Mere Rase cu Biscuiți
MERE RASE CU BISCUIȚI
( o porție = 120 g )
Ingrediente
- Mere 120 g
- biscuiți 20 g ( 2 buc )
- sirop zahăr 20 ml
Mod de preparare
Merele, spălate și curățate de coajă, se dau pe
răzătoare ( de preferat din sticlă ) și apoi se
amestecă cu biscuiții transformați în pesmet
și cu siropul de zahăr.
Pentru gust, se poate adăuga și puțină vanilie
pisată ( zahăr vanilat ), ori cîteva picături de
suc de lămîie.
În loc de biscuiți se poate folosi orez pasat.
Calorii 165/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții