Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Orez Pasat cu Brîză de Vaci
OREZ PASAT CU BRÎNZĂ DE VACI
( o porție = 200 g )
Ingrediente
- Orez 100 g
- brînză de vaci 50 g
- zahăr 15 g
- apă 400 ml
Mod de preparare
Orezul, ales și spălat, se fierbe bine în apă,
apoi se trece de două ori printr-o sită deasă,
după care i se adaugă zahărul și brînza de
vaci bine frecată și trecută prin sită.
Calorii 190/porție
Orez Pasat cu Brîză de Vaci
OREZ PASAT CU BRÎNZĂ DE VACI
( o porție = 200 g )
Ingrediente
- Orez 100 g
- brînză de vaci 50 g
- zahăr 15 g
- apă 400 ml
Mod de preparare
Orezul, ales și spălat, se fierbe bine în apă,
apoi se trece de două ori printr-o sită deasă,
după care i se adaugă zahărul și brînza de
vaci bine frecată și trecută prin sită.
Calorii 190/porție
Orez Pasat cu Lapte
OREZ PASAT CU LAPTE
( o porție = 200 g )
Ingrediente
- Orez 50 g
- lapte 100 g
- zahăr 10 g
- sare 1 g
- unt 5 g
- apă 200 ml
Mod de preparare
Orezul, ales și spălat se acoperă cu 200 ml apă
clocotită și apoi se fierbe, pînă se înmoaie complet.
Treptat, se adaugă cîte puțină apă, astfel ca la
sfîrșit să rămînă 1/2 din cantitatea de lichid inițială
( 100 ml ).
Orezul fiert se pasează ( fierbinte ) printr-o sită
deasă și apoi se amestecă cu laptele fierbinte.
Ca să nu existe cocoloașe, se mai pasează odată,
apoi se pun zahărul, sarea și se pune din nou pe
foc, unde, amestecînd mereu, se mai lasă să dea
cîteva clocote, ca să se îngroașe.
Cînd este gata, se adaugă untul.
Calorii 190/porție
Orez Pasat cu Lapte
OREZ PASAT CU LAPTE
( o porție = 200 g )
Ingrediente
- Orez 50 g
- lapte 100 g
- zahăr 10 g
- sare 1 g
- unt 5 g
- apă 200 ml
Mod de preparare
Orezul, ales și spălat se acoperă cu 200 ml apă
clocotită și apoi se fierbe, pînă se înmoaie complet.
Treptat, se adaugă cîte puțină apă, astfel ca la
sfîrșit să rămînă 1/2 din cantitatea de lichid inițială
( 100 ml ).
Orezul fiert se pasează ( fierbinte ) printr-o sită
deasă și apoi se amestecă cu laptele fierbinte.
Ca să nu existe cocoloașe, se mai pasează odată,
apoi se pun zahărul, sarea și se pune din nou pe
foc, unde, amestecînd mereu, se mai lasă să dea
cîteva clocote, ca să se îngroașe.
Cînd este gata, se adaugă untul.
Calorii 190/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții