Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Orez Pasat cu Brîză de Vaci
OREZ PASAT CU BRÎNZĂ DE VACI
( o porție = 200 g )
Ingrediente
- Orez 100 g
- brînză de vaci 50 g
- zahăr 15 g
- apă 400 ml
Mod de preparare
Orezul, ales și spălat, se fierbe bine în apă,
apoi se trece de două ori printr-o sită deasă,
după care i se adaugă zahărul și brînza de
vaci bine frecată și trecută prin sită.
Calorii 190/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții