Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Ruladă cu Carne Tocată 1
RULADĂ CU CARNE TOCATĂ 1
( 3 porții x 120 g )
Ingrediente
- Carne de vită 200 g
- cartofi 100 g
- pîine albă ( chifle ) 30 g
- ou 1/2 buc
- verdeață 10 g
- sare 3 - 4 g
- pesmet 5 g
- ulei ( unt ) 15 g
- lapte 30 ml
Mod de preparare
Carnea, curățată de pielițe, se trece de două ori
prin mașina de tocat, împreună cu cartoful crud,
decojit și cu pîinea ( chifla ) muiată în lapte și stoarsă.
Se amestecă cu sarea, verdeața tocată mărunt și
cu oul crud.
Se rulează pe un fund de lemn și se presară cu pesmet;
apoi, se introduce într-un vas cu puțin ulei și supă
de legume.
Se unge pe deasupra cu ulei ( unt ) fierbinte.
Se coace la cuptor, pînă ce se rumenește.
Se taie felii și se servește cu piure de cartofi, soteu
de morcovi sau de dovlecei.
Se dă la copiii peste 1 an.
Calorii 190/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții