Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Colțunași Fieți, cu Carne Tocată
COLȚUNAȘI FIERȚI, CU CARNE TOCATĂ
( 4 porții x 80 g )
Ingrediente
- Carne de vită 200 g
- sare 5 g
- pătrunjel 10 g
- gălbenuș de ou 1 buc
- 2 ouă
- făină 100 g
- unt 20 g
Mod de preparare
Carnea, fiartă, se toacă și se amestecă cu sarea,
pătrunjelul tocat și gălbenușul de ou.
Separat, se face un aluat din făină, ouă și 60 ml
apă, care se întinde pe o planșetă; și se taie în
pătrate care se umplu cu carnea tocată.
Se lipesc bine marginile și se fierb colțunașii în
apă cu sare.
Cînd s-au muiat bine, se scurg, și se opăresc cu unt.
Se servesc cu legume fierte, piureuri, cu sos de roșii
sau cu smîntînă ( 15 - 20 g pentru o porție ).
Calorii 250/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții