Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Fasole Verde cu Carne de Vită
FASOLE VERDE CU CARNE DE VITĂ
( 10 porții x 150 g )
Ingrediente
- Carne de vită 700 g
- fasole verde 1,200 g
- ulei 120 ml
- roșii 200 g ( bulion 20 g )
- sare 10 g
- făină 10 g
- ceapă 100 g
- smîntînă 150 g
- pătrunjel 10 g
Mod de preparare
- Carnea, spălată, se taie în bucăți, se sărează și se
înăbușe în ulei, împreună cu ceapa tocată.
Se adaugă apoi făina și, cînd aceasta începe să se
coloreze, se stinge cu roșiile curățate de pieliță și
tăiate felii ( sau cu bulion diluat în apă ).
Fasolea se curăță, se spală, se taie în bucăți de mărime
potrivită și se pune peste carne, apoi se fierbe.
La sfîrșit, se presară pătrunjelul tocat mărunt.
Se poate servi cu smîntînă.
Se dă de la vîrsta de 1 an.
Calorii 280/porție cu smîntînă
Postare
ANPC Termeni și Condiții