Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Macaroane cu Unt și Brînză
MACAROANE CU UNT ȘI BRÎNZĂ
( 10 porții x 150 g )
Ingrediente
- Macaroane 250 g
- unt 120 g
- telemea desărată 250 g ( brînză de vaci 350 g )
- sare 10 g
Mod de preparare
Macaroanele care conțin ouă se fierb în apă
clocotită 12 - 15 minute, ( cele fără ou se
fierb 7 - 8 minute, iar pastele făinoase străine
franceze, italiene etc, - 25 de minute ), apoi
se clătesc cu apă fierbinte și se strecoară bine.
Untul se topește într-un vas și peste el se pun
macaroanele, brînza ( telemeaua rasă ) și sarea
și se amestecă bine, apoi se dau la cuptor pentru
cîteva minute.
Calorii 150/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții