Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Perișoare de Carne Dietetice, Fierte în Supă
PERIȘOARE DIETETICE, FIERTE ÎN SUPĂ
( o porție = 100 g )
Ingrediente
- Carne de vită 60 g
- supă de carne 75 ml
- ou 1/8 buc
- suc de lămîie 2 ml
- verdeață 3 - 5 g
- sare 1 g
Mod de preparare
Se rade carnea cu muchea cuțitului, obținîndu-se
numai pulpa, care se toacă, se amestecă cu suc de
lămîie, cu sare și verdeață.
Se formează, cu mîna udă, perișoare, ce se fierb în
supa de carne, cu care se servesc.
Calorii 130/porție
Perișoare de Carne Dietetice, Fierte în Supă
PERIȘOARE DIETETICE, FIERTE ÎN SUPĂ
( o porție = 100 g )
Ingrediente
- Carne de vită 60 g
- supă de carne 75 ml
- ou 1/8 buc
- suc de lămîie 2 ml
- verdeață 3 - 5 g
- sare 1 g
Mod de preparare
Se rade carnea cu muchea cuțitului, obținîndu-se
numai pulpa, care se toacă, se amestecă cu suc de
lămîie, cu sare și verdeață.
Se formează, cu mîna udă, perișoare, ce se fierb în
supa de carne, cu care se servesc.
Calorii 130/porție
Papară cu Spanac
PAPARĂ CU SPANAC
Video papară
( 10 porții x 120 g )
Ingrediente
- Franzelă 1/2 buc
- lapte 500 ml
- 2 ouă
- cașcaval 90 g
- spanac 1 kg
- unt 40 g
Video papară
Mod de preparare
Din spanac se prepară un piure vezi aici.
Franzela tăiată felii, se moaie în laptele
în care s-au bătut ouăle.
Se așază un strat de felii pe fundul unei
forme unse cu unt.
Se toarnă peste el piureul de spanac, amestecat
cu 1/2 din cașcavalul ras.
Se acoperă cu restul de felii de franzelă, se
unge deasupra cu ou și se presară cu restul
de cașcaval ras.
Se rumenește în cuptor, la foc bun.
Papara crește la copt.
La copiii între 9 - 12 luni se poate înlocui
cașcavalul cu brînză de vaci ( 150 g ).
Video papară
Calorii 210/porție
Papară cu Spanac
PAPARĂ CU SPANAC
Video papară
( 10 porții x 120 g )
Ingrediente
- Franzelă 1/2 buc
- lapte 500 ml
- 2 ouă
- cașcaval 90 g
- spanac 1 kg
- unt 40 g
Video papară
Mod de preparare
Din spanac se prepară un piure vezi aici.
Franzela tăiată felii, se moaie în laptele
în care s-au bătut ouăle.
Se așază un strat de felii pe fundul unei
forme unse cu unt.
Se toarnă peste el piureul de spanac, amestecat
cu 1/2 din cașcavalul ras.
Se acoperă cu restul de felii de franzelă, se
unge deasupra cu ou și se presară cu restul
de cașcaval ras.
Se rumenește în cuptor, la foc bun.
Papara crește la copt.
La copiii între 9 - 12 luni se poate înlocui
cașcavalul cu brînză de vaci ( 150 g ).
Video papară
Calorii 210/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții