Mazăre cu Carne de Vită



MAZĂRE CU CARNE DE VITĂ

( 10 porții x 150 g )

Ingrediente

- Carne de vită 700 g
- ulei 120 ml
- făină 10 g
- ceapă 100 g
- bulion pastă 20 g
- mazăre boabe 1,200 kg
- roșii 300 g
- mărar 10 g
- sare 10 g
- zahăr 10 g


Mod de preparare

Carnea, spălată și tăiată bucăți, se sărează și se
înăbușe în ulei cu puțină apă.
Cînd este gata, se scoate și, în sosul rămas, se
călesc făina și ceapa tocată; se sting cu puțină
supă sau apă și cu bulion.
Se fierbe carnea 15 minute, după care sosul strecurat,
se toarnă peste carnea înăbușită și se continuă fierberea.
Mazărea se fierbe separat, împreună cu roșiile curățate
de pieliță și tăiate  și cu zahărul.
Se pune apoi peste carnea fiartă și se mai fierb împreună
10 minute.
La sfîrșit, se adaugă mărarul tocat.
Se dă la copiii peste 1 an.


Calorii   260/porție




Mazăre cu Carne de Vită



MAZĂRE CU CARNE DE VITĂ

( 10 porții x 150 g )

Ingrediente

- Carne de vită 700 g
- ulei 120 ml
- făină 10 g
- ceapă 100 g
- bulion pastă 20 g
- mazăre boabe 1,200 kg
- roșii 300 g
- mărar 10 g
- sare 10 g
- zahăr 10 g


Mod de preparare

Carnea, spălată și tăiată bucăți, se sărează și se
înăbușe în ulei cu puțină apă.
Cînd este gata, se scoate și, în sosul rămas, se
călesc făina și ceapa tocată; se sting cu puțină
supă sau apă și cu bulion.
Se fierbe carnea 15 minute, după care sosul strecurat,
se toarnă peste carnea înăbușită și se continuă fierberea.
Mazărea se fierbe separat, împreună cu roșiile curățate
de pieliță și tăiate  și cu zahărul.
Se pune apoi peste carnea fiartă și se mai fierb împreună
10 minute.
La sfîrșit, se adaugă mărarul tocat.
Se dă la copiii peste 1 an.


Calorii   260/porție




Fasole Verde cu Carne de Vită



FASOLE VERDE CU CARNE DE VITĂ


( 10 porții x 150 g )

Ingrediente

- Carne de vită 700 g
- fasole verde 1,200 g
- ulei 120 ml
- roșii 200 g ( bulion 20 g )
- sare 10 g
- făină 10 g
- ceapă 100 g
- smîntînă 150 g
- pătrunjel 10 g


Mod de preparare

- Carnea, spălată, se taie în bucăți, se sărează și se
înăbușe în ulei, împreună cu ceapa tocată.
Se adaugă apoi făina și, cînd aceasta începe să se
coloreze, se stinge cu roșiile curățate de pieliță și
tăiate felii ( sau cu bulion diluat în apă ).
Fasolea se curăță, se spală, se taie în bucăți de mărime
potrivită și se pune peste carne, apoi se fierbe.
La sfîrșit, se presară pătrunjelul tocat mărunt.
Se poate servi cu smîntînă.
Se dă de la vîrsta de 1 an.


Calorii  280/porție cu smîntînă



Fasole Verde cu Carne de Vită



FASOLE VERDE CU CARNE DE VITĂ


( 10 porții x 150 g )

Ingrediente

- Carne de vită 700 g
- fasole verde 1,200 g
- ulei 120 ml
- roșii 200 g ( bulion 20 g )
- sare 10 g
- făină 10 g
- ceapă 100 g
- smîntînă 150 g
- pătrunjel 10 g


Mod de preparare

- Carnea, spălată, se taie în bucăți, se sărează și se
înăbușe în ulei, împreună cu ceapa tocată.
Se adaugă apoi făina și, cînd aceasta începe să se
coloreze, se stinge cu roșiile curățate de pieliță și
tăiate felii ( sau cu bulion diluat în apă ).
Fasolea se curăță, se spală, se taie în bucăți de mărime
potrivită și se pune peste carne, apoi se fierbe.
La sfîrșit, se presară pătrunjelul tocat mărunt.
Se poate servi cu smîntînă.
Se dă de la vîrsta de 1 an.


Calorii  280/porție cu smîntînă



Postare

  ANPC Termeni și Condiții