Cașcavalul Proaspăt și Cașcavalul Stricat





CAȘCAVALUL PROASPĂT ȘI CAȘCAVALUL STRICAT



1. Cașcavalul proaspăt


Cașcavalul proaspăt are consistența elastică, dură,
culoarea galbenă, mirosul caracteristic și gust de
brînză grasă.



2. Cașcavalul stricat


Cașcavalul stricat are culoarea închisă, mirosul schimbat,
gustul amar sau de mucegai, consistența  modificată.








Cașcavalul Proaspăt și Cașcavalul Stricat





CAȘCAVALUL PROASPĂT ȘI CAȘCAVALUL STRICAT



1. Cașcavalul proaspăt


Cașcavalul proaspăt are consistența elastică, dură,
culoarea galbenă, mirosul caracteristic și gust de
brînză grasă.



2. Cașcavalul stricat


Cașcavalul stricat are culoarea închisă, mirosul schimbat,
gustul amar sau de mucegai, consistența  modificată.








Brînza Telemea Proaspătă, de Vacă și de Oaie




BRÎNZA TELEMEA PROASPĂTĂ, DE VACĂ ȘI DE OAIE



Brînza telemea proaspătă, de vacă și de oaie, se prezintă
sub formă de bucăți întregi, fără coajă, cu suprafață curată.
Pe secțiune e uniformă, curată, fără corpuri străine.
Se admite prezența unor rare găuri de fermentație.
Consistența e de masă fină, legată, care se rupe ușor, fără
a fi sfărîmicioasă.
Brînza telemea de oaie e albă, cu luciu de porțelan, uniformă
în toată masa, iar cea de vacă e alb-gălbuie.














Brînza Telemea Proaspătă, de Vacă și de Oaie




BRÎNZA TELEMEA PROASPĂTĂ, DE VACĂ ȘI DE OAIE



Brînza telemea proaspătă, de vacă și de oaie, se prezintă
sub formă de bucăți întregi, fără coajă, cu suprafață curată.
Pe secțiune e uniformă, curată, fără corpuri străine.
Se admite prezența unor rare găuri de fermentație.
Consistența e de masă fină, legată, care se rupe ușor, fără
a fi sfărîmicioasă.
Brînza telemea de oaie e albă, cu luciu de porțelan, uniformă
în toată masa, iar cea de vacă e alb-gălbuie.














Postare

  ANPC Termeni și Condiții