Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Oul Proaspăt și Oul Alterat
OUL PROASPĂT ȘI OUL ALTERAT
1. Oul proaspăt
Oul proaspăt, după spargere, are albușul transparent,
cu reflexe ușor albăstruie și o consistență filantă.
Gălbenușul este galben-auriu, uniform în toată masa
sa și își menține forma.
2. Oul alterat
Oul alterat prezintă un gălbenuș ce nu-și mai
menține forma, ci se amestecă cu albușul apos.
Pe fața internă a coji se remarcă pete de diferite
mărimi și culori.
Emană un miros respingător de hidrogen sulfat.
Oul Proaspăt și Oul Alterat
OUL PROASPĂT ȘI OUL ALTERAT
1. Oul proaspăt
Oul proaspăt, după spargere, are albușul transparent,
cu reflexe ușor albăstruie și o consistență filantă.
Gălbenușul este galben-auriu, uniform în toată masa
sa și își menține forma.
2. Oul alterat
Oul alterat prezintă un gălbenuș ce nu-și mai
menține forma, ci se amestecă cu albușul apos.
Pe fața internă a coji se remarcă pete de diferite
mărimi și culori.
Emană un miros respingător de hidrogen sulfat.
Smîntîna Proaspătă și Untul Proaspăt
SMÎNTÎNA PROASPĂTĂ ȘI UNTUL PROASPĂT
1. Smîntîna proaspătă
Smîntîna proaspătă se prezintă ca un fluid vîscos,
fără aglomerări de grăsime sau substanțe proteice,
cu un luciu caracteristic.
Culoarea e albă sau alb-gălbuie.
Mirosul și gustul aromat sînt specifice.
2. Untul proaspăt
Untul proaspăt are culoarea alb gălbuie, mai deschisă
la cel fabricat în lunile de iarnă și primăvară și mai
pronunțată la cel obținut vara și toamna.
Păstrat la +5 grade celsius are o consistență solidă și
poate fi tăiat cu cuțitul.
Gustul și mirosul sînt caracteristice.
Smîntîna Proaspătă și Untul Proaspăt
SMÎNTÎNA PROASPĂTĂ ȘI UNTUL PROASPĂT
1. Smîntîna proaspătă
Smîntîna proaspătă se prezintă ca un fluid vîscos,
fără aglomerări de grăsime sau substanțe proteice,
cu un luciu caracteristic.
Culoarea e albă sau alb-gălbuie.
Mirosul și gustul aromat sînt specifice.
2. Untul proaspăt
Untul proaspăt are culoarea alb gălbuie, mai deschisă
la cel fabricat în lunile de iarnă și primăvară și mai
pronunțată la cel obținut vara și toamna.
Păstrat la +5 grade celsius are o consistență solidă și
poate fi tăiat cu cuțitul.
Gustul și mirosul sînt caracteristice.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții