Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Oul Proaspăt și Oul Alterat
OUL PROASPĂT ȘI OUL ALTERAT
1. Oul proaspăt
Oul proaspăt, după spargere, are albușul transparent,
cu reflexe ușor albăstruie și o consistență filantă.
Gălbenușul este galben-auriu, uniform în toată masa
sa și își menține forma.
2. Oul alterat
Oul alterat prezintă un gălbenuș ce nu-și mai
menține forma, ci se amestecă cu albușul apos.
Pe fața internă a coji se remarcă pete de diferite
mărimi și culori.
Emană un miros respingător de hidrogen sulfat.
Postare
ANPC Termeni și Condiții