Făina de Grîu Proaspătă și Făina Alterată





FĂINA DE GRÎU PROASPĂTĂ ȘI FĂINA ALTERATĂ



1. Făina de grîu proaspătă


Făina de grîu proaspătă e albă, cu nuanțe gălbuie
și miros specific.
Are gustul normal, ușor dulceag.



2. Făina alterată


Făina alterată e amară, acră, cu miros de mucegai.
Uneori prezintă impurități ( nisip, pămînt ).







Făina de Grîu Proaspătă și Făina Alterată





FĂINA DE GRÎU PROASPĂTĂ ȘI FĂINA ALTERATĂ



1. Făina de grîu proaspătă


Făina de grîu proaspătă e albă, cu nuanțe gălbuie
și miros specific.
Are gustul normal, ușor dulceag.



2. Făina alterată


Făina alterată e amară, acră, cu miros de mucegai.
Uneori prezintă impurități ( nisip, pămînt ).







Cartoful




CARTOFUL




Cartoful bine păstrat are o coajă lucioasă, presată
din loc în loc cu ,,ochiuri”.
Cînd încolțește, în dreptul ochiurilor apar mici
prelungiri de culoare albă.
Cartofi păstrați necorespunzător ( la umezeală,
căldură ) au pe secțiune pete brune-negricioase;
pot deveni făinoși-sfărîmicioși.














Cartoful




CARTOFUL




Cartoful bine păstrat are o coajă lucioasă, presată
din loc în loc cu ,,ochiuri”.
Cînd încolțește, în dreptul ochiurilor apar mici
prelungiri de culoare albă.
Cartofi păstrați necorespunzător ( la umezeală,
căldură ) au pe secțiune pete brune-negricioase;
pot deveni făinoși-sfărîmicioși.














Postare

  ANPC Termeni și Condiții