Conservele de Calitate Bună și Conservele Alterate





CONSERVELE DE CALITATE BUNĂ ȘI CONSERVELE ALTERATE


1. Conservele de calitate bună

Conservele de calitate bună au capacul cutiei nebombat,
fără pete de rugină la exterior.
După deschidere nu degajă nici un gaz, iar produsele
alimentare au toate proprietățile organoleptice ( aspect,
culoare, gust, miros ) normale, caracteristicile sortimentului
restectiv.
Nu se admite ca fața internă a cutiei să prezinte pete de rugină
sau pete negre.


2. Conservele alterate

Conservele alterate sau cele prost păstrate au pete
de rugină la exterior, iar capacul cutiei e bombat;
la deschidere degajă gaze urît mirositoare, prezentînd
semne de alterare.
Pe fața internă a cutiei se observă adesea pete negre
sau pete de rugină.






Conservele de Calitate Bună și Conservele Alterate





CONSERVELE DE CALITATE BUNĂ ȘI CONSERVELE ALTERATE


1. Conservele de calitate bună

Conservele de calitate bună au capacul cutiei nebombat,
fără pete de rugină la exterior.
După deschidere nu degajă nici un gaz, iar produsele
alimentare au toate proprietățile organoleptice ( aspect,
culoare, gust, miros ) normale, caracteristicile sortimentului
restectiv.
Nu se admite ca fața internă a cutiei să prezinte pete de rugină
sau pete negre.


2. Conservele alterate

Conservele alterate sau cele prost păstrate au pete
de rugină la exterior, iar capacul cutiei e bombat;
la deschidere degajă gaze urît mirositoare, prezentînd
semne de alterare.
Pe fața internă a cutiei se observă adesea pete negre
sau pete de rugină.






Pîinea de Bună Calitate și Pîinea Învechită




PÎINEA DE BUNĂ CALITATE ȘI PÎINEA ÎNVECHITĂ



1. Pîinea de bună calitate


Pîine de bună calitate are coaja galbenă-brună,
miezul elastic ( cedează la apăsare și revine la
Forma inițială ), aroma și gustul caracteristice.



2. Pîinea învechită


Pîinea învechită are coaja lipsită de luciul caracteristic
și crăpată, miezul uscat, sfărîmicios.
La apăsare rămîne urme vizibile, care persistă și
după încetarea presiunii.
Mirosul e modificat, iar gustul acru.






Pîinea de Bună Calitate și Pîinea Învechită




PÎINEA DE BUNĂ CALITATE ȘI PÎINEA ÎNVECHITĂ



1. Pîinea de bună calitate


Pîine de bună calitate are coaja galbenă-brună,
miezul elastic ( cedează la apăsare și revine la
Forma inițială ), aroma și gustul caracteristice.



2. Pîinea învechită


Pîinea învechită are coaja lipsită de luciul caracteristic
și crăpată, miezul uscat, sfărîmicios.
La apăsare rămîne urme vizibile, care persistă și
după încetarea presiunii.
Mirosul e modificat, iar gustul acru.






Postare

  ANPC Termeni și Condiții